MOŽNO TAK0 VYUZIT NA NOVY ROK Astrolog to vidí: Současný svět má na kahánku. Lidé chtějí něco nového

07.11.2011 19:56

REVUE Vedle astrologa Petra Messanyho, který zpracoval astrologickou předpověď pro tento rok exklusívně jen pro ParlamentníListy.cz, zpracoval předpověď pro rok 2012 také astrolog Pavel Hanzal. Zaměřil se v ní na politický vývoj i sociální oblast. Uvádí, že mimo jiné očekává výraznou poptávku po nových politických stranách. Zejména těch, které se dokážou napojit na nový myšlenkový proud. A ten by měl směřovat spíše levicově.

MOŽNO TAK0 VYUZIT NA NOVY ROK Astrolog to vidí: Současný svět má na kahánku. Lidé chtějí něco nového
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zvěrokruh

Zdá se, že v celém světě bude napomáhat vývoj politické situace snahám o sociální smír. Zda budou úspěšné, však jisté není.

"Ano, půjde o období, které podporuje spíše levicovější smýšlení lidí s důrazem na sociální rovinu soužití. Proto v této době například problémy s nezaměstnaností jsou, a i nadále budou vnímány velmi problematicky a citlivě. Z tohoto důvodu se domnívám, že ani příští rok nelze očekávat nějaký klid v oblasti pracovně - sociálních záležitostí. Současné ekonomicko - politické zřízení západního světa má totiž, dle mého názoru, „na kahánku"," uvedl pro ParlamentníListy.cz astrolog a terapeut Pavel Hanzal.

Čtěte také:


Ačkoliv se prý může zdát, že aktuální i budoucí problémy nahrávají levicovým stranám současného ražení, tak to však prý není zcela jednoznačné. Prostor totiž mohou dostat zcela nová uskupení.

Čtěte také:


"Neptun, který se dostane naplno do hry v červnu 2012 ve znamení Ryb, totiž přináší nejen sociální myšlení, ale i určité ideály, které doposud zavedené sociálně demokratické, socialistické a případně komunistické strany nemůžou a neumí uspokojit. Proto očekávám výraznou poptávku po nových politických stranách, které se dokážou napojit na tento nový myšlenkový proud," říká Hanzal s tím, že se nedá očekávat, že v příštím roce se vše změní lusknutím prstu.

Během následujících let se však prý dá předpokládat výrazná změna kormidla ideologií právě u výše zmíněných stran, případně jejich zánik či zmenšení vlivu v důsledku vzniku nových myšlenkových a politických proudů respektujících nové Neptunské energie.

Čtěte také:


"Neptun ovšem také rád nasazuje lidem růžové brýle a proto zde vzniká poměrně vysoké riziko a prostor pro vzestup stran, které dokáží zneužít nespokojenosti obyvatel a uchopí se moci. Tématem těchto chytráků bude uchopení tématu stále oslabující ekonomicko-sociální situace středních a také chudších vrstev, problémy v soužití mezi jednotlivými skupinami obyvatel a nepochybně i nekonečné finanční výdaje a dluhy států, které jsou snadno zneužitelné pro rétorické strašení a slibování toho, co chtějí lidé slyšet. Proto je důležité, aby lidstvo bylo obezřetné a neskočilo na každou udičku, kterou nějaká skupina lidí nahodí do éteru," varuje astrolog před extremismem a radikalismem. A shoduje se tím v celku zásadně i s politology, kteří se často pro ParlamentníListy.cz k aktulnímu možnému vývoji vyjadřují.

Česká republika a rok 2012. Přes prsty může dostat vláda v listopadu

Pavel Hanzal v souvislosti s postavením hvězd na obloze ve vztahu k Česku pak podotýká, že zejména leden a duben budou měsíce, kdy neočekává příliš snadnou situaci v prosazování jakýchkoli vládních záležitostí.

Čtěte také:


"Koalice by se proto v této době měla mít na pozoru. Jaro by mohlo přinést problémy v zahraničí, kde se nemusí dařit dobře prezentovat postoje naší země a je potřeba, aby náš stát dokázal udržet kontinuitu ve svých postojích. Prezentace vládních postojů občanům země bude také složitá a nepůjde hladce. Pokud bych měl našim aspoň trochu politikům poradit, tak je potřeba se v druhé polovině roku vyvarovat mocenským půtkám a taháním za nitky v zákulisí. Přes prsty by vláda mohla dostat zejména v listopadu, ale zároveň se obávám, že právě poslední měsíce roku 2012 přinesou nepříjemné informace o finanční situaci naší země pro všechny občany," vyčetl také astrolog z hvězd.

Čtěte také:


Celý budoucí rok v naší zemi pak shrnuje tak, že by si Češi v následujícím roce rozhodně neměli dělat velké naděje aspoň ve vztahu k vládním elitám a jejich ekonomickým a dalším činům. "Čím dál více platí, že bychom se měli zaměřit na skutečné hodnoty a místo nějakého spoléhání se na politické garnitury se podporujme vzájemně mezi sebou - upřímně a s láskou. Pomoc bližnímu svému nabývá na významu," připomíná pro ParlamentníListy.cz Pavel Hanzal.

Zvýší se zájem lidí o věci "mezi nebem a zemí"

S tím souvisí i to, že se dá prý nadále očekávat neustále se zvyšující zájem o věci „mezi nebem a zemí". Neptun je totiž také podle astrologů duchovní planeta, která rozhodně podporuje i toto téma.

Čtěte také:


"Nepřekvapilo by mě, kdyby již tak košaté různorodé duchovní proudy a metody byly i v následujícím roce obohaceny o mnoho dalších směrů. Duchovně hledající by se ovšem měli mít na pozoru, protože jejich vnitřní touha by mohla být snadno obestřena neptunskou mlhou, která rozostří vědomí i pozornost. Důsledkem by pak mohlo být nechtěné sejití z cesty a zamotání se do různých duchovních aktivit, které ovšem nevedou přímo k cíli. Domnívám se, že empatie a schopnost duchovních vhledů a ponorů do vyšších sfér se bude prohlubovat a všichni zájemci o skutečnou podstatu našich životů tak budou mít definitivně cestu otevřenou. Byla by škoda toho nevyužít! Ještě bych rád podotknul, že v následujících letech můžeme očekávat i nové umělecké proudy - umění tedy bude také v popředí zájmu a vývoje v příštích letech," konstatuje dále astrolog v předpovědi, již poskytl ParlamentnímListům.cz.

Stoupne zájem o poznání a vzdělávání

V červnu 2012 vstoupí planeta Jupiter do znamení Blíženců. To je prý jednoznačná konstelace vedoucí k vyššímu zájmu o vzdělávání a poptávce po výměně informací.

"Proto lze předpokládat, že v roce 2012 by mohlo dojít k dalšímu zintenzivnění sdílení informací na sociálních sítích, ale i skrz další informační kanály. Domnívám se tak nejen podle postavení Jupitera v Blížencích, ale i díky podpůrném vlivu výše zmíněného Neptunu v Rybách. To je konstelace, která má také co mluvit do různých sociálních skupin, uskupení a logicky tedy i „sítí" na internetu. Můžeme předpokládat další rozvoj skupinových kurzů a znalostí mezi lidmi. Jupiter v Blížencích také výrazně podpoří potřebu sdílení radosti s druhými lidmi. Samotářský život bude čím dál víc pozbývat na lákavosti i u těch lidí, u kterých byste to nečekali," uvádí další detaily své předpovědi astrolog Hanzal.

Lidé si uvědomí, že zdraví není zadarmo

Astrolog se dále domnívá, že v roce 2012 bude mít lidstvo velkou šanci uvědomit si, že zdraví není zadarmo a že je potřeba se o něj zajímat a starat se o něj.

"Čím dál větší počet našich spoluobčanů v tuzemsku i ve světě přestane být ve vleku záměrné dezinformovanosti a z ovcí, které se doposud nechávali „pást" ze strany farmaceutického byznysu, se nestanou sice vždy vlci, ale aspoň berani, kteří si umí stát za svým, dokážou si prosadit svá práva a nenechají se obelhávat," říká dále Hanzal.

Čtěte také:

Dodává, že to platí ovšem i nadále jen pro část Čechů i pouze část lidstva.

"Je to běh na dlouhou trať. Přesto můžeme posun v této rovině určitě očekávat. Lidé se budou čím dál více zajímat o informace v návaznosti na vlastní zdraví a vědomosti v této sféře tedy porostou. Nelze ale znovu vyloučit snahu elit o přiživení se na tomto směru a proto různé šedé vlivy se nepochybně pokusí zamíchat kartami nejen přímo, ale i různými falešnými figurkami, společnostmi a dezinformacemi," varuje v předpovědi na rok 2012 astrolog.

Podle něj následující rok zesílí také téma rozhovorů a přístupu ale i k různým drogám. Jak u jejich soukromého užití, tak hlavně v oblasti zdravotnictví. "Domnívám se, že tolik diskutované téma marihuany bude na pořadu dne a její léčebné užití se může více prosadit," myslí si také Pavel Hanzal.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Máme se bát konce světa? Lidstvo má příležitost změnit život k lepšímu

Obávat se prý podle astrologa Hanzala určitě nemusíme. "Za velmi podstatné považuji to, že doba kolem roku 2012 není faktickým koncem světa, ale obdobím významné transformace a změn, které se již nějakou dobu dějí! Není třeba se tedy fixovat na jedno přesné datum. Lidstvo má obrovskou příležitost změnit svůj život k lepšímu. Můžeme se konečně posunout od světa, jehož modlou je moc, majetek, chtíč a manipulace k době, kdy bude na prvním místě v našich srdcích láska, která je nesobecká, otevřená a upřímná," říká astrolog ve svých vizích pro rok 2012.

A zdůrazňuje, že je na každém z nás, zda to pochopí a otevře své srdce tomu, co je skutečné. "To, že se svět mění, vidíme na každém kroku. Stále rostoucí nespokojenost se současným stavem věcí a způsobem života v různých koutech světa a zvyšující se počet lidí, kteří se nespokojí s manipulací a lhaním ze strany politiků a masmédií, je toho důkazem. Ačkoliv to na první pohled vypadá, že se svět hroutí, tak pevně věřím, že je již za dveřmi nový a krásnější svět. Nebojme se toho a přivítejme ho," uzavírá svoji předpověď Hanzal pro ParlamentníListy.cz.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…