Mladý soudruh útočí na pravicovou mládež: Jste exoti a špína

24.09.2012 19:35

UVNITŘ VIDEO „Existují rozdíly mezi nacismem a komunismem? Oba režimy zabíjely hrdiny, umlčovaly velikány a zabíraly majetky. Chcete, aby se historie opakovala? Nevolte KSČM," vyzývají Mladí konzervativci. Předseda Svazu mladých komunistů Československa Prostějovsko Martin Peč však považuje tvůrce této kampaně za lidský odpad, jejich chování za zvrácené a naopak je přesvědčen, že národ vděčí komunistům za nejlepší období své historie.

Mladý soudruh útočí na pravicovou mládež: Jste exoti a špína
Foto: Petr Kupka
Popisek: Předseda Svazu mladých komunistů Československa Prostějovsko Martin Peč

Kampaň proti KSČM, kterou nyní spustili Mladí konzervativci, vyvolává řadu rozporuplných reakcí. Mnozí souhlasí s tím, že by se na zločiny komunismu nemělo zapomínat. Jiní jsou toho názoru, že před rokem 1989 bylo lidem lépe než dnes. Předseda Mladých konzervativců redakci vysvětlil důvody kampaně proti komunistům.

Fremr: S úděsem sledujeme nárůst preferencí KSČM

„S úděsem a tak trochu nevěřícně sledujeme, jak komunistům v poslední době rostou preference. Chtěli jsme proto připomenout, jakých zločinů se nejen u nás komunisté dopustili,“ uvedl předseda Mladých konzervativců Jiří Fremr.

Proto na server YouTube jeho uskupení umístilo video, jež odkazuje na komunistické zločiny, přičemž komunismus je zde připodobňován k nacismu. ParlamentníListy.cz proto oslovily mladého komunistu, aby se k této kampani vyjádřil. A soudruh si nebral servítky.

Peč: Srovnávat nacismus a komunismus je zvrácenost

„Mladí konzervativci jsou pouze děti svých rodičů z ODS nebo jiných šmelinářů, bývalých veksláků a hokynářů. Je to prostě špína, sociální izolace, společenská degenerace. Být pravičákem, tak se oběsím. To, co jsem zahlédl, svědčí pouze o primitivním hovadismu mladých exotů, nikoli o relevantním názoru podloženém fakty. Jejich neobliba u společnosti je veliká, teče jim do bot, mají personální problémy a kvůli nesnášenlivosti k pracující třídě budou mít za chvíli plné kalhoty z lidového hněvu. Koneckonců pijavice nenávidíme každý, jejich podržtaškami pohrdáme,“ nešetřil kritikou Martin Peč.

A pokračuje: „Já jsem hrdý na mladé komunisty, že svůj život neodvíjejí od kariéry získané v pelechu pana exministra, bývalého mladého konzervativce. Toto mnozí mladí konzervativci říci nemohou. Koneckonců vím, že v nejmenovaném městě toto sdružení zakládal jeden zakomplexovaný jedinec, další byl zase exmilenec pana ministra, další se jednu dobu věnovala prostituci a další pro změnu pěstování omamných látek ve velkém. Zdá se vám to normální a v pořádku? Takovéto kádry my opravdu nabídnout nemůžeme,“ doplnil předseda Svazu mladých komunistů Československa Prostějovsko.

Podle něj srovnávat nacismus a komunismus je zvrácenost, podobně jako chování mladých konzervativců. „Promiňte, neúčastním se ani pederastních orgií, ani rituální obřízky, ani přicmrndávání politickým nulám - sečteno nejsem mladý konzervativec. Národ vděčí komunistům za nejlepší období své historie. Koneckonců mladí komunisté nabízí krasavici jako je Camilla Vallejo, nikoli nasládlého Pospíšila. Mládež s vkusem si vybere. Má mě zajímat názor několika individuí, nazývajících se mladými konzervativci, které já považuji jen za politické a lidské smegma?“ uzavřel mladý soudruh.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Kupka

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…