Ohromující zjištění filozofa Baudyše o sestřeleném letadle. Pátral a toto pak napsal

25.07.2014 16:32

JINÝMA OČIMA Hroutící se Západ potřebuje válku. Proto jde Západu o vyprovokování války a zatažení Ruska do konfliktu. Takto vidí nebezpečnou realitu Antonín Baudyš, syn bývalého ministra obrany, dnes astrologický poradce, filosof, teolog a také člen Pirátů. Jedním dechem zároveň ale uklidňuje všechny, které informace o světu na prahu války ničí. „Válka nebude.“

Ohromující zjištění filozofa Baudyše o sestřeleném letadle. Pátral a toto pak napsal
Foto: facebook
Popisek: Antonín Baudyš junior

ParlamentnímListům.cz vysvětlil proč a s odvoláním na svůj aktuální blog dodal i několik faktů, která zjistil v souvislosti se sestřeleným malajsijským letadlem.

Podobně jako zkušený komentátor a novinář Jan Petránek, všímá si též Baudyš toho, že nebyly dosud v souvislosti se sestřeleným letadlem zveřejněny žádné satelitní ani radarové snímky Američanů, i když je zřejmé, že místo monitorovali.

„Technologie, kterými disponují, zcela jistě zaznamenaly, co se stalo, je zvláštní, že to Spojené státy dosud nezveřejnily,“ naznačil Antonín Baudyš ParlamentnímListům.cz.  

Náhody se dějí. Ale...

Ve svém aktuálním blogu potom rozebral i další své myšlenky a úvahy. „Před časem se Spojené státy snažily vyprovokovat válku s Íránem. Dokladem toho je tzv. 2007 USAF Nuclear Incident, kdo rád zkoumá podrobnosti. Tenkrát se armádě Spojených států zdánlivě vymklo z kontroly letadlo B52 s jadernými tomahawky. A vydalo se směrem na Írán. Oki. To se může stát, že ano. Náhody se stále dějí. Po několika hodinách se vrátilo a přistálo na území Spojených států. Měsíc po incidentu však bylo všech devět členů posádky, jeden po druhém, zabito, vesměs při dopravních nehodách či byli nalezeni doma mrtví. Takto se Spojené státy standardně odvděčují nosičům vody, kteří pro ně dělají špinavou práci,“ uvedl Baudyš. Připomněl pak situaci, kdy v roce 2012 jednotka SEAL prý sehrála divadlo s fingovaným zabitím Úsamy bin Ládina v Hajdarábádu.

„V domě, který byl veden jako rezidentský objekt CIA. V srpnu téhož roku bylo stejných 22 členů ze SEAL Teamu 6 navedeno vrtulníkem přímo nad střechu velení Talibanu a po sestřelení nikdo z nich nepřežil. Pozůstalí žádali marně vyšetřování kongresem. Jediný z týmu 6, poručík J. W. Price, který ve vrtulníku nebyl, spáchal sebevraždu v prosinci. Vše je dogooglitelné,“ upozorňuje Antonín Baudyš s lehkou výčitkou směrem k médiím za to, že nehledají poctivě dostatek všech možných informací v různých zdrojích na internetu. A to včetně těch, kterým se třeba ani nechce věřit.

Vzhledem k tomu, že se však ze všech stran skloňuje slovo válka, jak na něj a hrozbu toho, co to slovo s sebou nese, nahlíží Antonín Baudyš? A tentokrát bez toho, že by byl podezírán, že předkládá budoucnost z toho, co čte v postavení hvězd?

Válka nebude. Nemluvme ani o válce studené, míní Baudyš

„Válka nebude. Rusové si ji totiž nemohou dovolit, nejsou k ní vyzbrojeni, a tak se vyprovokovat nenechají. A Západ může kvůli své veřejnosti udělat válku jen s pomocí falešné vlajky. Jak jsem zde psal ostatně už před třemi lety. Sestřelení malajsijského letadla proběhlo jen proto, že Američanům u veřejnosti prošlo 11. září 2001. Tak to zkusili nyní znovu. Vždyť to funguje. Jestliže jsme v roce 2001 potřebovali řadu měsíců na pochopení celé této zinscenované parády, kolem letu MH17 nám stačilo několik dní. A mnozí lidé, kteří se běžně o konspirace nezajímají, zachytili, že je zde něco velice nakřivo. To je úspěch. A signál pro druhou stranu, že jim jejich operace nebudou procházet, protože je nejsou schopní zinscenovat dokonale. Veřejnost je po všech těch podvodech už obezřetnější,“ uklidňuje Baudyš. Vyjádřil se pak i k tomu, zda nehrozí to, o čem mluvil mimo jiné ve svém komentáři pro ParlamentníListy.cz také Jan Petránek. Totiž, že se zvolna rozhořela opět nová forma studené války.

„Ne, já bych to takto pojmenovat nechtěl. Nelze se vrátit do scénáře dob minulých – svět se vyvíjí, mění. Nemyslím si proto ani to, že je tu nová studená válka,“ reagoval pro ParlamentníListy.cz.

Pro úplnost pak uvedl ještě několik bodů zapadajících do celkového kontextu událostí posledních dnů a týdnů.

Státy BRICS odsouhlasily vlastní alternativu ke Světové bance - souvisí to se sestřeleným letadlem?

„Sestřelení malajsijského boeingu se odehrálo několik dní potom, co státy BRICS odsouhlasily vlastní alternativu ke Světové bance. Sestřelení přišlo v okamžiku, kdy se čtyři tisíce příslušníků ukrajinské armády ocitlo v obklíčení domobranou. Bez jídla, vody, logistiky. Jen dvě hodiny po sestřelení Izraelci spustili pozemní akci v největším koncentračním táboře světa, v palestinské Gaze. Jak naznačil letový dispečer José Carlos Sanchéz, sestřelení boeingu mohlo být vnitřní ukrajinskou akcí, výsledkem napětí mezi ministerstvem vnitra a ministerstvem obrany. Respektive mezi oligarchy. Je známo, že oligarcha Kolomojskij, který si postavil privátní armádu, je vlastníkem ukrajinských aerolinií, je údajně ve velmi dobrých vztazích s Mossadem a má velký vliv na letiště Borispol, má touhu vystrnadit prezidenta, nedávno oligarchu, Porošenka. A byl to Kolomojskij, kdo telefonicky vyhrožoval zabitím kandidátu prezidentských voleb na Ukrajině, Olegu Carjovovi. Byl to opět Kolomojskij, kdo měl na svědomí incident v Oděsse, ve kterém se příslušníci jeho milice převlékali podle předem daného scénáře a poté zmasakrovali proruské demonstranty v Domě odborů. Vnitřní dění na Ukrajině se ukazuje, že může být stejně nebezpečné, jako potřeba Západu zatáhnout Rusko do války,“ konstatoval v pátečním blogu Antonín Baudyš.

Potřebujeme se probudit, abychom nezůstali nevědomými trdly

Jak dodal, přesto všechno si myslí, že všechno to, co se odehrává, se odehrává jenom proto, aby se lidé probudili. „Na vyšší úrovni se všechno toto děje v našem zájmu. V zájmu našeho probuzení. Jinak bychom zůstávali nevědomými trdly ještě stovky let. Za sebe mohu v duchu poděkovat duším, které na sebe vzaly úlohu pachatelů i obětí. A ptám se i Vás, co se bude muset seběhnout v Čechách, aby naši lidé z matrixu vystřízlivěli,“ uvedl Baudyš.

Bez povšimnutí přitom nelze nechat ani to, jak detailně se obul do hledání informací o výše zmíněném leteckém dispečeru Carlosi. Výsledky, které zjistil, jsou přinejmenším zajímavé. Se svolením Antonína Baudyše část jeho detektivní práce popsané v aktuálním blogu přinášíme níže.  

Kdo je Carlos?

Jako první o incidentu – tedy sestřelení malajsijského letadla -paradoxně informoval twitter. Letový dispečer José Carlos Sánchez z řídící věže letiště Borispol v Kyjevě. Pocházející ze Španělska. Jeho příběh mě zaujal. S přezdívkou @spainbuca byl na twitteru od srpna 2010, měl jedenáct tisíc odběratelů, především mezi Španěly. Píši v minulém čase, protože jeho účet byl 17. července v noci zrušen, pro mne z pochopitelných důvodů. Být latentním důkazem velkého zločinu by si nepřál asi nikdo z nás, že.

Takže po pořádku: existence, národnost a profese tohoto operátora je potvrzena jeho předchozí aktivitou na twitteru, kdy dlouho tvítoval o sobě, o všedních věcech, posléze o událostech v Kyjevě a o nesrovnalostech v ukrajinském letovém provozu. Když mu dění na Majdanu začalo připadat podezřelé a začal jej kritizovat, majdanisté jej začali zastrašovat. A nakonec byl tajnou službou jiné evropské země obviněn ze špionáže, a vyzván, aby během 24 hodin opustil Ukrajinu. Vrátil se s rodinou do Bilbaa, udělal rozhovor pro španělskou edici RT. Jeho obličej byl při vysílání kvůli anonymitě rozmazán, jeho podoba se přesto dostala do světa. V květnu se opět vrátil do Kyjeva k práci na řídící věži. Podle uživatelů twitteru Carlose zná ve Španělsku kde kdo, protože v době protestů na Majdanu jeho informace nebyly přežvýkané agenturami.

Zpochybňování Carlosovy identity

Carlosova identita byla však druhý den masivně zpochybněná. Španělský konzulát řekl, že ho tam neznají. Čemuž věřím. Asociace španělských letištních pracovníků vydala prohlášení, že jej nezná. Což je klidně také možné, přiznali, že v jejich asociaci nejsou členy všichni. A nakonec kanadský right-wing server Global Research přinesl nijak nedoloženou informaci staženou z luftu, že jeho tweety nebyly posílané z Kyjeva, ale z Londýna. Bez jakéhokoliv linku, autorství, uvedení IP adresy. Ale okamžitě se začalo tvrdit, že Carlos je hoax a fake.

I vcelku rozumný server stopfake.org zkusil Carlose kompromitovat triviálním poukazem, že vnitřní směrnice ukrajinské letištní organizace (Ukrainian State Air Traffic Services Enterprise) nedovolují zaměstnávat cizince. Což je stejně průkazné, jako tvrdit, že auto ulicí nemohlo projet, protože je v ulici zákaz vjezdu. Cizinci pracují kdekoliv. Čeští piloti i české letušky kupříkladu pracují všude po světě, to vím přímo od nich. Španělku máme i v malém Šumperku. A zda má Ukrajina nadbytek kvalifikovaného a jazykově vybaveného personálu neumím posoudit.

Byly informace na sociální síti v přímém přenosu nebo dokonce dříve?

Antonín Baudyš pak dál rozebírá své myšlenky a poznatky v duchu: pokud se výše uvedená informace objevila jako varování ještě před incidentem, od pracovníka řídící věže, mělo by být tedy vyloučeno, že původci sestřelu byli proruští rebelové.

„Carlos byl posléze (podle vlastních slov na twitteru) z ATC v Kyjevě propuštěn, stejně jako další zaměstnanci jiných národností. Jeho účet na twitteru zrušil buď on sám anebo twitter. Nicméně celá řada jiných uživatelů jeho tvíty zarchivovala a kdo si dá práci, najde si je – i s časy toho, kdy byly publikovány. Kdokoliv z nás může argumentovat čímkoliv. Propagandou, Putinem, Strelkovem, KGB, popřípadě argumentovat temnou stranou síly, jako to udělal ukrajinský premiér Jaceňuk, od čtvrtka tohoto týdne už expremiér. Ale pokud se bavíme o pachateli sestřelu, tento twitter, nakolik proběhl ve chvíli sestřelu, nemohli zařídit povstalci ani Kreml,“ všímá si Baudyš souvislostí, které si pospojoval.

Jak dodal, i Rusko samo bylo incidentem zaskočené a nepřicházely od tamtud dlouho žádné relevatní zprávy. A když, tak šlo o zprvu pouze Putinovo vágní ohrazení se, že zodpovědnost nese stát, kde se válčí. „Aby někdo psal tweety z Londýna ve chvíli, kdy ještě letadlo není sestřeleno je také absurdní. Bylo by to možné, nakolik by tvíty byly psány se zpožděním, jako dodatečná fabulace. Ale tvíty byly psané v rozpětí šesti hodin. A ve chvíli, kdy média začala informovat o události, již visely na twitteru. Jak upozorňuje Mykolas Alutis. Záleží tedy na časových údajích,“ píše Baudyš ve svém blogu.

A doplňuje je rekonstrukcí, kterou sestavil s pomocí Wikipedie.

1. Odlet z Amsterdamu ve 12.14 SELČ+2
2. Ztráta kontaktu hlášena o 4 hodiny později, v 16.15 SELČ.
3. V 17 SELČ se objevují první informace ve zprávách.
4. Carlosovy tweety mají časové záznamy 10.21 až 16.13.

Podvrh, spekulace, další konspirační teorie nebo..?

Mimo to však věnuje Baudyš pozornost pak i „informacím o převzetí řídící věže ‚cizinci‘“ a časům, kdy se údajně objevily na sociální síti. Přicházely totiž od Carlose v 10.25, o pět minut později (v 10.30) ohlásil Carlos sestřel. Z toho došel k závěru, že Carlosovy tweety nebyly zpožděné, ale nebyly ani v přesné časové koincidenci s událostmi.

( Záznam tvítů ve španělštině a angličtině zde, screenshoty zde )

„Připouštím, že u nahrávek rozhovorů proruských bojovníků, které se nejdříve jevily jako podvrh, protože byly sestříhané ze všech stran a obsahovaly čas pořízení nahrávky z předchozího dne, bylo později shledáno, že posun času pořízení nahrávky o jeden den je YouTube běžnou praxí. Stejně tak Igora Strelkova poznámka ‚ptička upála‘ na ruské sociální síti VKontakte, která je spravována buď jím, anebo jeho příznivci, výrazně přispěla k přesvědčení, že boeing sestřelili separatisté. Avšak jsou to velmi nepřímé indicie v porovnání s radarovými a satelitními záznamy, které mohou uvolnit ukrajinská armáda i Spojené státy, kterým v okamžiku sestřelu prokazatelně prolétal na místě satelit. Tyto záznamy by vnesly definitivní světlo do případu. Zabaveny a dosud neuvolněny však byly i veškeré záznamy z řídící věže kyjevského letiště Borispol,“ konstatuje též ve svém blogu na serveru respekt.cz syn našeho stejnojmenného bývalého ministra obrany Baudyš. Jelikož se i v minulosti netajil řadou značně kontroverzních názorů, ani tentokrát v jeho textu nechybí celá řada informací, které by se daly možná zařadit do takzvaných konspiračních teorií.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…