Roznáším trus po zahradě, svěřil se bulváru adept ODS na Hrad

28.11.2012 7:41

Jak lidem zlepšit náladu? Na to se ptal deník Blesk všech kandidátů na Hrad. Dal jim na to jednu minutu před kamerou. Zatímco senátor Přemysl Sobotka (ODS) se zaměřil na popis vyhánění jezevce ze své zahrady, jiní, jako Jan Fischer či Tomio Okamura lidem pro zlepšení jejich nálady vzkazují, aby se si více věřili nebo si zkrátka nestěžovali.

Roznáším trus po zahradě, svěřil se bulváru adept ODS na Hrad
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Přemysl Sobotka

„Zkuste si víc věřit. Zkuste si věřit to, že vaše rozhodnutí je dobré, že bude dobré to, co chcete udělat, že to prostě dáte,“ prohlásil Jan Fischer před kamerou s tím, že neumí vyprávět žádné vtipy. Pro lepší náladu se tak máme těšit například na Vánoce či advent. „Nikým a ničím se nenechte otrávit,“ dodává.

S trusem na jezevce

Kandidát Přemysl Sobotka (ODS) se bulváru svěřil s tím, že má blbou náladu v případě, když mu domácí zahradu přeorá jezevec. „Mohu říci, že se ho nepodařilo vystrnadit s pomocí tygřích exkrementů poházených po zahradě – jezevec si to přeznačkoval a pokračuje,“ snažil se pobavit Sobotka. Nyní má v plánu použít exkrementy rysa ostrovida, kterého by se jezevec mohl bát. Senátor doufá, že se s tímto soubojem vyrovná stejně jako se soubojem o Hrad.

„Pán Bůh ti dal dvě ruce, tak si nestěžuj a pomoz si sám. Nikdo to za tebe neudělá lépe,“ připomíná zase citát své matky Tomio Okamura, kterého tato slova vzpruží vždy, když mu není dobře. Podle čerstvého senátora máme mnoho důvodů, proč si vyhrnout rukávy. Máme se totiž nyní vůbec nejlépe ve své historii.

Zuzana Roithová jako pěstitelka bylinek tvrdí, že velmi ráda pracuje jak s naší zemí, tak pro naši zemi. Obě tyto práce totiž vyžadují trpělivost, zvláště když nám někdo naše záhony začne plenit. „Nenechejme se znechutit a mějme dobrou mysl,“ vzkázala do kamery svůj recept na zlepšení nálady kandidátka na Hrad s tím, že to, co má trvalou hodnotu, vyžaduje dlouhodobou péči.

Vladimír Dlouhý by pro pobavení a lepší náladu na týden pryč ze země odčaroval politiky a svět kolem. „Média by pak tak nemohla o tom psát a v televizi by byly jen hezké filmy a sportovní přenosy,“ vzkazuje Dlouhý. Lidé by tak aspoň na chvíli vzali do ruky knihu a začali si číst, což by mnoha jedincům zvedlo náladu. 

Vladimír Dlouhý

  • BPP
  • Kandidát na prezidenta ČR v roce 2013
  • mimo zastupitelskou funkci

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…