Zase měl ten protivnej dědek Klaus pravdu, píše klausovský server

27.03.2013 12:56

Pravicový proklausovský server Fragmenty.cz si všímá, že je konec března a přitom je venku pořádný mráz a tak dává exprezidentovi Václavu Klausovi za pravdu v jeho kritice teorie člověkem způsobeného globálního oteplování.

Zase měl ten protivnej dědek Klaus pravdu, píše klausovský server
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus

„Konec března a v ČR mráz pod 10 stupňů minus, zasněžená dálnice mezi Vyškovem a Humpolcem. Na Floridě, kde bývá v tuto dobu už téměř příjemné léto, je prý také kolem 10 stupňů, naštěstí nad nulou. Mantra globálního oteplování, kterou nám do hlav nenalévali ti, co milují přírodu, ale v podstatě ti, co zprostředkovaně vládnou přes lobbisty nejenom politikům, způsobila enormní nárůst cen elektřiny. ´Užiteční idioti´ ze zelených stran nevědomky bojovali ne za lepší ovzduší na planetě, ale v podstatě za budoucí tučné zisky nenasytných spekulantů z byznysu se solárními panely. Solární panely nejenom, že hyzdí náš venkov, ale, a to je zvláště tristní, ukrajují z úrodné země, kterou, jak se obávám, budeme potřebovat jako sůl,“ napsal Petr Hannig ze Strany zdravého rozumu.

„Ten ´protivnej dědek´ měl pravdu nejenom v otázce oteplování, ale i EU (Lisabonská smlouva) a eura. Ten ´protivnej dědek´, jak jsem kdesi četl, nehlasoval pro vstup do EU, (právě tak jako já, který Evropu miluji). Rada pro ODS - jedině ´protivnej dědek´ v čele kandidátky do europarlamentu pomůže. Ať tu EU zevnitř ozdraví do normálních forem, pokud to vůbec půjde. Pokud ne, tak se snažme vystoupit z EU, a to co nejdříve. EU totiž vedou blouznivci z pařížských barikád, kteří zapalovali auta na bulváru Saint Michel v roce 1968,“ napsal Hannig o Klausovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

"K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

21:05 "K snídani byla vejce," napsali jste na sociální síti. Sociolog Herzmann ukazuje, co s tím pak provádí politický marketing

ROZHOVOR Marketing může sloužit k boji o moc. Vydatně mu v tom pomáhají moderní technologie. Díky je…