Tento týden zemřel již druhý politik. Starosta Bílovic na Uherskohradišťsku

03.01.2012 22:04

V pondělí ve věku nedožitých 47 let zemřela místostarostka Valašského Meziříčí na Vsetínsku Dagmar Lacinová, tentýž den i starosta Bílovic na Uherskohradišťsku Jiří Dohnal. Obě města na svých webových stránkách mají černou stuhu.

Tento týden zemřel již druhý politik. Starosta Bílovic na Uherskohradišťsku
Foto: oficiální stránky obce
Popisek: Loňský Boží hod velikonoční v Bílovicích (ilustrační foto)

Podle zlínského vydání MfD zemřela Lacinová 31. prosince po dlouhé nemoci. Post místostarostky zastávala od roku 2003, v zastupitelstvu Zlínského kraje působila od roku 2008. Podle informací ParlamentníchListů.cz byla příčinou jejího úmrtí rakovina.

"Vyjížděli jsme do Bílovic k úmrtí muže. K jeho totožnosti nemohu poskytnout bližší informace. Pouze můžeme sdělit, že smrt nenastala cizím zaviněním a mělo by jít o sebevraždu," uvedl uherskohradišťský policejní mluvčí Aleš Mergental.

Podle informací Mediafaxu se mělo jednat o starostu Bílovic Jiřího Dohnala. Informaci následně potvrdily jak webové stránky města, tak i místostarosta František Janků. "Bohužel je to pravda. Nyní zařizujeme věci potřebné kolem pohřbu," uvedl Janků s tím, že příčiny předčasné smrti svého kolegy nezná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…