Bankéři nutí lidi hladovět, a tak připravíme svět o internet. Vaši Anonymous

21.02.2012 11:12

Hlas Ruska přinesl v úterý informaci, která, pokud se naplní, bude znamenat klíčový přelom v současných dějinách světa. Poslední březnový den by totiž mělo údajně dojít k totálnímu blackoutu - nikoli však z pohledu dodávky elektřiny, ale totálním zablokování internetu. Naplnit tento plán má skupina hackerů Anonymous.

Bankéři nutí lidi hladovět, a tak připravíme svět o internet. Vaši Anonymous
Foto: rep
Popisek: Hackerská skupina Anonymous

Hackeři ze známé skupiny Anonymous o sobě dávají stále intenzivněji vědět. Nyní údajně podle serveru Hlas Ruska prohlásili, že hodlají připravit celý svět o Internet. Jeho vypnutí se plánuje na 31. března.

„Na znamení protestu proti SOPA, Wall Street, našim neodpovědným předákům a milovaným bankéřům, kteří nutí celý svět hladovět kvůli svým egoistickým zájmům, a  jen tak pro sadistickou zábavu, vypnou Anonymous Internet 31. března,“ praví se ve zprávě skupiny.

Hackeři označili chystaný útok za Global Blackout. Jeho podstata spočívá v porušení fungování 13 kmenových DNS-serverů. Podle názoru představitelů této organizace po tomto útoku nebude moci ani jeden uživatel vyhledat jméno domény.

„Pokaždé při vstupu jakéhokoliv URL se dostane uživatel na stránku s chybou a bude si myslet, že Internet je odpojen, a to nám úplně stačí. Pamatujte si, že to je protest, a neklademe si za cíl „vraždu Internetu“, jen dočasně vypneme to, co je nejvíc potřebné“, praví se v prohlášení.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…