Čunek: Silácké řeči a ramena. Výsledek už byl přitom jistý v minulém týdnu

10.04.2012 19:50

Senátor Jiří Čunek pro ParlamentníListy.cz krátce okomentoval informaci o tom, že vláda Petra Nečase nadále setrvává a zůstává v koalici TOP 09, Věcí veřejných a ODS.

Čunek: Silácké řeči a ramena. Výsledek už byl přitom jistý v minulém týdnu
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Koaliční vláda se dohodla o svém pokračování. Zatím tedy nepadne

"Byl jsem ochotný se vsadit již v miulém týdnu, že to takto dopadne. To přece bylo více než jasné," reagoval na otázku ParlamentníchListů.cz senátor KDU-ČSL Jiří Čunek. Podle něj žádný soudný člověk v této zemi nemohl věřit v to, že by vláda nakonec přeci jen padla.

"Ta trojčlenka je přece velmi jednoduchá. Dělali na sebe všichni jen vzájemně ramena, ale ani jedna z těch stran ve skutečnosti ty volby nechtěla. Silácké řeči ODS a TOP 09 totiž jasně končily tam, kde si uvědomily, že kdyby došlo k předčasným volbám, ztratily by zcela zásadně i oni na přízni voličů - o Věcech veřejných ani nemluvě. Využili situace proto jen k tomu, aby se před občany předváděli," řekl Čunek.

Jak dodal, koalice v tomto složení se prostě rozpadnout sama nemůže. "Dnes jsem si ani jednou nepustil rádio nebo televizi a vidíte, přesto jsem odhadl výsledek naprosto správně - škoda, fakt jsem se měl vsadit," uzavřel pro ParlamentníListy.cz senátor.

Jiří Čunek

  • KDU-ČSL
  • ANO křesťanským hodnotám
  • senátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ahe, olb

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…