Do Třebíče zavítá fairtradový družstevník z Panamy

20.10.2012 9:48

Jak se pěstují férové banány? Odpověď na tuto otázku se dozví zájemci na jedinečném setkání, které připravila nevládní nezisková organizace Na Zemi ve spolupráci se Zdravým městem.

Do Třebíče zavítá fairtradový družstevník z Panamy
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Antonio Jordan Jimenez působí ve fairtradovém družstvu Coobana v Panamě. Je manažerem banánových farem. Lidem z Třebíče a okolí bude vyprávět o pěstování banánů, fungování fair trade a své práci.

Setkání se uskuteční ve středu 24. října 2012 v budově městského úřadu na Masarykově náměstí 116/6 ve velké zasedací místnosti v přízemí (A 043). Začátek je v 10:00 hodin.

Akce probíhá v rámci projektu „Mobilizing support for fair and sustainable banana and pineapple supply chains“ podpořeného Evropskou unií. Více informací lze najít na internetových stránkách www.fairtrade.cz, www.facebook.com/nazemicz a www.nazemi.cz.
 
Ivan Přibík
tiskový mluvčí a kronikář města Třebíče

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: trebic.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …