Každý hlupák ví, že primátor potřebuje hodinky, zlobil se Bém

10.06.2010 17:53

Pražský primátor Pavel Bém tvrdí, že je jedno, kdo ODS porazil. V Praze to byla Schwarzenbergova TOP 09.

Každý hlupák ví, že primátor potřebuje hodinky, zlobil se Bém

"Jednou jste nahoře, jednou dole," reagoval pražský primátor Pavel Bém na to, že již nevede žebříčky popularity, naopak se jimi propadá, a také že odstoupil z pozice předsedy pražské ODS. "Čím výš vystoupáte, tím níž pak musíte sestoupit," tvrdil Bém v rozhovoru na ČT24.

Bém pak bagetelizoval výsledek ODS v Praze, kde vyhrála poprvé v české historii TOP 09 a nikoliv občanští demokraté. "ODS volby nevyhrála. Získala celorepublikově 20 procent, v Praze 24. Paradoxně vyjednáváme o vládě. Do toho společného dala Praha nejvíc," vysvětloval Bém v České televizi.

"ODS prohrála všude," komentoval porážku v Praze od TOP 09 Bém. "Je jedno s kým jsme prohráli," zdůraznil Bém. "Přesto mám obrovskou radost, že vyhrála reformní pravice," dodal.

Odmítl mediální kauzy, které se kolem něj objevují. "Každý hlupák musí vědět, že pražský primátor musí mít alespoň dvoje slušné hodinky," zlobil se Bém na média s tím, že vytvářejí virtuální kauzy.

Zdravotnictví, školství, rozpočtový výbor, to by mohly být obory, které by nově zvoleného poslance za ODS Béma zajímaly.

Související:
Další oběť voleb: Šéf pražské ODS Bém. Prozatím ho nahradí Klega
Popularita hejtmanů: Rath a Bém propadli, Zimola je hvězda
Jednou mě Pražané ocení, říká Bém

Foto: Hans Štembera

reklama

autor: ann

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…