Klaus mluví skoro jako Husák, udeřil Rath

02.01.2012 12:43

Středočeský hejtman David Rath (ČSSD) se pustil na svém blogu do novoročního projevu Václava Klause. Prezidenta přirovnal ke Gustávu Husákovi a připomněl, že Klaus podporuje reformy už dvacet let, za což podle Ratha všichni platíme.

Klaus mluví skoro jako Husák, udeřil Rath
Foto: Hans Štembera
Popisek: David Rath

„Vyznění Husákových proslovů bylo takové, že žijeme v normální zemi, musíme pracovat a plnit plány a stranou vytýčené cíle, ale nečekejme žádné zázraky. Budeme se mít asi tak stejně, možná trochu hůře či lépe, vše záleží na tom, jaké bude počasí a jak vyřešíme různé lapálie s dodavatelsko-odběratelskými vztahy,“ píše Rath s tím, že Klaus mluví podobně.

Prezidenta kritizuje za to, že vyzývá, aby se lidé snažili o lepší život a zároveň připomíná, že je nutné si utahovat opasky, přestože on sám ni podobného neudělá. Rath by mu například doporučil jezdit místo Mercedesu Superbem.

„Od vlády už vůbec neočekávejte, že by měla mít ambici společnost měnit tak, aby se v ní žilo lépe. To chtějí a slibují jen nezodpovědní. Ti zodpovědní se o sebe dokážou postarat tak, jak to dokázal sám Klaus, a tak je to normální, správné a neměnné,“ ironizuje Rath.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…