Messany vidí ve hvězdách rebelie. I Romů, kteří se tu mají dobře

27.08.2011 19:53

REVUE Podle astrologa Petra Messanyho budou hvězdy ještě v příštích týdnech Česku a politické scéně přát. Zlom má však prý nastat v říjnu.

Messany vidí ve hvězdách rebelie. I Romů, kteří se tu mají dobře
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Miroslav Kalousek uprostřed demonstrace

Petr Messany, který býval často označován za dvorního astrologa exprimátora Prahy Pavla Béma (ODS), ale i dalších politiků, jejichž jména však tají, se pro ParlamentníListy.cz zadíval na postavení hvězd. Jeho úkol byl jasný - prozradit, s jakými konstalacemi se bude česká politika a tudíž i lidé, na které má politika dopad, potýkat.

Čtěte také:

"Nebude to tak zlé. V současné době vše ovládá Saturn, ten je bojovný, ale jelikož je ve znamení Vah, dají se očekávat kompromisy, smírčí jednání i vystupování. Jednou z hlavních vlastností, které mohou toto období až do října ovládat, bude však určitá zarputilost. Nic nenapovídá tomu, že by měla překročit mez a přejít do hněvu, který by vyvolal nepokoje, jaké jsme před nedávnem viděli ve Velké Británii, ale třeba i Německu a před časem ve Francii. Přesto situace hovoří o určité radikalizaci, a ta může být nebezpečná zejména pro mladé. Jsou rychlí, prostřednictvím internetu a sociálních sítí se dokáží velmi rychle mobilizovat k čemukoli...Přesto opět zdůrazňuji, že hvězdy o nějakém konflktu nic nenaznačují," uvedl pro ParlamentníListy.cz Messany.

Podle něj se lidé však v poslední době dostávají do velmi extrémních situací - kdy jsou zmítáni mezi jedním, či druhým extrémem. Je to podle něj způsobené tím, co lidstvo dělá s přírodou, protože najednou není schopné najít vyjeté koleje, jež fungovaly často po staletí - a teď neobyčejná rychlost a tlak na ni lidi přivádí do stavu, kdy skutečně nejsou schopni reagovat nějak ve stylu střední cesty.

Romové vpřed

"Postavení bojovného Saturnu, který ovládá vývoj na Zemi stejně jako jiná znamení po dobu 2 a půl let, však může varovat před tím, že se u nás mohou také začít velmi hlasitě ozývat určité skupiny - třeba Romové. Pozor, oni se tu mají dobře, jen je třeba hlídat hranici, aby zde nedocházelo k nárůstu xenofobie. Vím, že například v Německu, jsou pro ně podmínky velmi přísné, a tak nevidím úplně na jejich straně oprávněnost jejich případných protestů - přesto hvězdy mohou něco takového naznačovat. Dokonce by to mohlo vyústit až k stavu obecné neposlušnosti," varuje astrolog Petr Messany.

Sledujeme téma Romové a Romové v Novém Boru a Romové v Rumburku

Čtěte také:

A v duchu svého povolání dodává. "Větší problémy by mohly nastat v říjnu, protože se Saturn dostane do Štíra. A Štír, jak známo, není váhavý a rozvážný jako Váhy, v kterých se Saturn nachází ještě nyní. Ten, když si něco umane, musí to mít, má tendence řešit věci radikálně, hned, jde za svým hlava nehlava. Svědčí to o tom, že se i politický vývoj zřejmě přiostří, s velkou pravděpodobností může nastat další vládní krize. To by s sebou mohlo přinést i rebelie občanů proti nápadům politiků. A ti mohou ještě před Vánocemi bezohledně na chudší lidi v Česku schválit další věci, které jim znepříjemní život," odhalil vše, co mohou skrývat pro nejbližší týdny hvězdy pro ParlamentníListy.cz astrolog Messany.

Čtěte také:

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…