Nešťastný volební stánek ČSSD. Jednou už hořel, nyní ho počmárali

10.05.2010 15:40

Druhý útok neznámého vandala zažil v rozmezí jednoho týdne dřevěný volební stánek ČSSD, umístěný v plzeňských sadech Pětatřicátníků přímo před právnickou fakultou.

Nešťastný volební stánek ČSSD. Jednou už hořel, nyní ho počmárali

Zatím neznámý pachatel pomaloval hanlivým vyobrazením stánek ČSSD v noci na pondělí. Závěrem minulého týdne členové volebního štábu opravili ohněm zničení části stánku, kdy vyměnili zcela ohořelé boční i zadní stěny. Ještě než stačili zrenovovaný stánek opět otevřít, zaúřadoval znovu neznámý vandal, který tentokrát zaútočil na čelní stranu objektu.

Opakované útoky na ČSSD

„Opakovanými útoky na majetek ČSSD jsme šokováni. To, co se stalo a děje v posledních dnech je už za hranicemi našeho chápání a celá věc zachází příliš daleko," uvedl Martin Zrzavecký, volební manažer ČSSD pro Plzeňský kraj.

Sociální demokraté by chtěli stánek v sadech Pětatřicátníků zachovat, i přes opakované útoky vandalů. „Minulý týden, když jsme stánek stavěli, jsem se v legraci ptal, jak dlouho tady asi tak vydrží. Nyní se ukázalo, že mé obavy byly na místě," řekl Zrzavecký. ČSSD už jednou za opravu stánku zaplatila 20 000 korun, nyní bude nucena sáhnout opět do své pokladny.

Už v noci na 1. května neznámý vandal rozřezal sociálním demokratům v Plzni plátěný stan kolem pódia, postaveného u rybníku Šídlovák na okraji města, kde pravidelně slaví se svými příznivci májový svátek. Ve stanu bylo 30 až 40 řezů, byl prakticky celý zničený.

Více: Neznámý žhář podpálil v Plzni volební stánek ČSSD


Foto: autor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dvo

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…