Praha 5: Legenda Hudebního divadla Karlín v Komunitním centru Prádelna

23.01.2013 16:14

Pod záštitou zástupce starosty Městské části Praha 5 JUDr. Petra Lachnita uvede Komunitní centrum Prádelna v Praze 5, Holečkova 38a, dne 24. ledna 2013 od 18 hodin komponovaný pořad setkání s Karlem Háblem. Karel Hábl bude vzpomínat na sebe, na své kolegy a na české divadlo. Součástí setkání je i premiéra krátkého filmu “Společníci”.

Praha 5: Legenda Hudebního divadla Karlín v Komunitním centru Prádelna
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Karel Hábl původně slavný divadelní milovník dnes hraje úspěšné podnikatele, distingované komorníky a mnoho jiných postav, ke kterým vybízí jeho urostlá postava. Díky těmto svým vlastnostem podobné postavy představuje i ve filmech. V současné době je jeho mateřskou scénou divadlo Radka Brzobohatého.

Během večera se bude promítat i úplně nová krátká filmová anekdota “Společníci”, kde Karel Hábl představuje jeden z těchto typů. Karel Hábl si nehraje na hvězdu. Je to přijemný společník pro přátelské popovídání.

Setkání s Karlem Háblem je součástí zimní nabídky Komunitního centra Prádelna nazvané divadelní a filmové podvečery, které po dobu zimních měsíců nabízejí každý čtvrtek veřejnosti setkání se známými herci, režiséry a jejich tvorbou. Minule to bylo velmi úspěšné setkání s režisérem Antonínem Kachlíkem a slovenským Hercem Martinem Hubou, jehož součástí bylo i promítání filmu “Kouzelníkův návrat”.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …