Projekt České pošty získal zlatý certifikát TOP Odpovědné firmy v oblasti Diverzity

22.11.2018 11:43

Od roku 2013 se Česká pošta systematicky věnuje projektům na podporu skupin znevýhodněných na trhu práce. V roce 2017 vznikl projekt Krajané, který navazuje na předešlý projekt Ukrajina a oslovuje etnické Čechy a jejich potomky z Volyně na Ukrajině.

 Projekt České pošty získal zlatý certifikát TOP Odpovědné firmy v oblasti Diverzity
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Po obsazení Krymu projevili někteří zájem o návrat do vlasti. Nejde jen o získání zaměstnanců, ale o podporu jejich integrace a adaptace na nový domov. Česká pošta vynakládá velké úsilí, aby jim nabídla práci odpovídající jejich potřebám a pomohla jim vybudovat nový domov. Získala tak nové zaměstnance pro tři pilotní regiony – jižní Čechy, Prahu a západní Čechy.

Jednou z cen, které aliance Byznys pro společnost uděluje, je cena TOP Odpovědná firma v diverzitě. Jde o cenu pro firmy, které podporují diverzitu pracovních týmů z hlediska věku, pohlaví a dalších hledisek a pozitivně ovlivňují vnímání diverzity ve firemním prostředí. Přestože se Česká pošta této akce zúčastnila poprvé, získala hned zlatou medaili.

Výsledky byly vyhlášeny 15. listopadu na slavnostním galavečeru v pražském Kongresovém centru. Záštitu nad celou akcí převzali záštitu Poslanecká sněmovna PČR, Senát ČR, MPSV ČR a Zastoupení Evropské komise v ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…