„Rozchodíme CIVILKY“ s Lesy ČR

27.07.2016 8:18

Projekt „Rozchodíme CIVILKY“ je zaměřen na aktivní pohyb v každém věku. Chůze s holemi nordic walking přispívá zdravým a přirozeným pohybem k prevenci civilizačních onemocnění u dětí, lidí v produktivním věku i k udržení aktivního pohybu v seniorském věku. Generálním partnerem třetího ročníku jsou Lesy České republiky.

 „Rozchodíme CIVILKY“ s Lesy ČR
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR - logo

V právě probíhajícím třetím ročníku „Rozchodíme CIVILKY“ Svaz postižených civilizačními chorobami v ČR, z. s. zorganizoval 14 pochodů s výukou chůze s holemi nordic walking a uspořádal po celé ČR 40 ozdravně rekondičních pobytů a kurzů životosprávy pro postižené civilizačními chorobami. Na třech základních školách proběhly pod záštitou projektu „Dny zdraví s Lesy ČR“.

Třetího ročníku „Rozchodíme CIVILKY“ se doposud po celé ČR zúčastnilo 1 000 členů SPCCH v ČR, z. s., společně nachodili 27 655 km.

SPCCH v ČR, z. s. je již 25 let jednou z největších neziskových a pacientských organizací sdružující 50 000 členů ve 320 organizacích v 70 městech a 14 krajích celé České republiky. Pomáhá lidem s cukrovkou, onemocněním srdce, dýchacích cest, s onkologickým onemocněním a jinými dlouhodobými chorobami. Pomáhá také seniorům se zapojením do aktivního života, s prevencí zdravotních komplikací a dalších onemocnění.

Třetí ročník projektu „Rozchodíme CIVILKY“ probíhá od března do listopadu roku 2016 ve 30 městech po celé ČR. Do akce se mohou zapojit jednotlivci, kolektivy (týmy), školy – základní, střední, vysoké, sportovní kluby, firemní týmy, spolky… Program a pravidla sledujte ZDE nebo ZDE a ZDE. Zde se můžete zapojit nebo akci podpořit.

Generálním partnerem třetího ročníku jsou Lesy České republiky, s. p.

Přidejte se k nám a společně Rozchodíme CIVILKY.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…