Veřejné exkurze v Moravské zemské knihovně v Brně

03.04.2018 7:34

Již druhým rokem nabízí MZK všem zájemcům z řad veřejnosti bezplatné prohlídky s cílem představit jednu z největších paměťových institucí na Moravě a upozornit na širokou nabídku služeb a dalších aktivit.

 Veřejné exkurze v Moravské zemské knihovně v Brně
Foto: mzk.cz
Popisek: Moravská zemská knihovna - logo

Pravidelné komentované prohlídky s odborným výkladem se konají každé druhé pondělí v měsíci a jsou zaměřeny tematicky. V prvním pololetí 2018 se účastníci mohou seznámit s projektem Digitální knihovny, novinkami Zahraničních knihoven, novými projekty MZK nebo nahlédnout do více jak dvousetleté historie bývalé Univerzitní knihovny. Součástí prohlídek je také návštěva běžně nepřístupných prostor.

Moravská zemská knihovna plní knihovnicko-informační, výzkumné, metodické a kulturně společenské funkce s regionálním, národním a mezinárodním významem. S více než čtyřmi miliony dokumentů je druhou největší knihovnou v České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…