100 GB dat zdarma ve speciální edici mobilního internetu od Air Telecomu

30.10.2013 11:53

Předplacený mobilní internet se 100 GB na 2 měsíce zdarma je k dispozici od konce října 2013 v Electro Worldu; kromě volných dat zákazníci získají v sadě i USB modem pro snadnou instalaci.

100 GB dat zdarma ve speciální edici mobilního internetu od Air Telecomu
Foto: red
Popisek: Airtelecom

Předplacený mobilní 3G internet se širokou dostupností po ČR je ideální volba pro každou situaci. Jak pro připojení na cestách, tak na chatě nebo na doma. Air Telecom nyní přišel v rámci své akce v prodejnách Electro World s předplacenou sadou mobilního internetu na dva měsíce zdarma, a to s objemem volných dat 100 GB. Ve speciální edici tak zákazník získá za nejlepší cenu nejen velký objem dat, ale i USB modem pro snadnou instalaci do notebooku, netbooku či PC.

Air Telecom dlouhodobě nabízí nejvyšší datový objem za nejlepší cenu na trhu. Jeho aktuální podzimní nabídka 3G mobilního internetu v prodejnách Electro Worldu však navíc přináší možnost zdarma přenést 100 GB jakýchkoliv dat.

Vychází tak vstříc zákazníkům, kteří již dávno nepoužívají mobilní internet pouze na stahování e-mailů či prohlížení webových stránek.

„Doba, kdy mobilní internet byl pouhým prostředkem pro prohlížení e-mailů, je dnes historií. Každý z nás si najde důvod, jak využít svého mobilního datového pomocníka, od prohlížení si stránek, získání aktuálních zpráv nebo informací, hraní her nebo poslouchání hudby, přes užitečnou navigaci na cestách až po sdílení si fotek či videí na sociálních sítích nebo dovolené. Internet je dnes skutečně telekomunikačním fenoménem a budoucností,“ řekl Roman Fůra, ředitel pro rozvoj a strategii ve společnosti Air Telecom.

Sady za 999 Kč po omezenou dobu

Sady jsou v rámci promoakce k dispozici omezenou dobu na pěti největších pobočkách sítě Electro World, a to v Praze-Čestlicích a na Zličíně, v Ostravě (Avion), v Plzni (Olympia) a v Pardubicích. Cena sady je 999 Kč vč. DPH, obsahuje USB modem a internet na dva měsíce zdarma s objemem volných dat ve výši 100 GB. Denně tak zákazník může vyčerpat až 1,6 GB dat.

Jde o předplacený mobilní internet, zákazník se tedy neuvazuje žádnou smlouvou, žádným paušálem, naopak si může po vyčerpání volných dat dobít kredit v libovolné výši.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…