ALDP přijala nového člena a obměnila vedení

09.12.2015 12:00

Sedmá valná hromada Asociace lesnických a dřevozpracujících podniků, která se uskutečnila na začátku prosince v Praze, odsouhlasila přijetí nového člena – společnost LESOŠKOLKY s.r.o., která se tak stala jedenáctým členem lesnické sekce ALDP.

ALDP přijala nového člena a obměnila vedení
Foto: ALDP
Popisek: ALDP

Nově má tedy ALDP, která byla založena v prosinci 2013, celkem 18 členů a do dalšího roku vstupuje v souladu se svými stanovami s obměněným vedením. Nově byl předsedou předsednictva zvolen Petr Jelínek a místopředsedou František Vomočil. Členy předsednictva zůstávají Ivo Klimša, Jindřich Grosser a Zdeněk Musil. 
LESOŠKOLKY s.r.o.

Společnost LESOŠKOLKY s.r.o. Řečany nad Labem vznikla v roce 1992 a v současné době obhospodařuje 205 ha školek na území Pardubického, Královéhradeckého, Středočeského a Karlovarského kraje.

Pěstuje kompletní sortiment lesních dřevin, dále domácí keře, bohatý sortiment sadby na vánoční stromky a okrajově se zabývá i okrasnou sadbou a vánočními stromky.

Sadba je pěstována jednak prostokořenou sedmiřádkovou technologií, dále krytokořennou technologií na „vzduchovém polštáři“ v sadbovačích QP nebo v kontejnerech o objemu do 5l. Celkem připravuje firma každý rok pro prodej 20-25 miliónů sadby.

Společnost zaměstnává 30 technických pracovníků + 60 stálých pracovníků. Sezónních pracovníků zaměstnává průměrně 100 po dobu 9 měsíců.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…