AMSP ČR k elektronické evidenci tržeb: Od dnešního dne už jen ověřené informace

24.03.2015 9:16

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) spouští hlavní informační nástroj k elektronické evidenci tržeb (EET). Na serveru www.eltrzby.cz poskytuje AMSP ČR od dnešního dne zcela nezávislý informační servis pro všechny podnikatele a jejich oborové svazy a sdružení. Ověřené aktuální informace, validované Ministerstvem financí, budou dostávat zdarma do svých e-mailových schránek majitelé desetitisíců malých provozoven a jejich zástupci.

AMSP ČR k elektronické evidenci tržeb: Od dnešního dne už jen ověřené informace
Foto: AMSP ČR
Popisek: logo AMSP ČR

Od kdy, pro koho, co musí firmy učinit, jaké je optimální technické řešení pro konkrétní provozovny nebo nejčastější dotazy, jsou hlavními moduly největšího portálu k EET. AMSP ČR nastínila  pro malé, střední i velké provozovny a konkrétní řešení i cenová rozpětí, ukazuje výhody i nevýhody různých hardwarových řešení a porovnává odlišné varianty předpokládaných nákladů.

Každý podnikatel si může od asociace vyžádat bezplatné zasílání nejaktuálnějších informací, stejně tak jsou vyškolení pracovníci AMSP ČR připraveni do 48 hodin odpovědět na základní e-mailové dotazy týkající se jedné z největších změn novodobého hotovostního prodeje.

Pavla Břečková, místopředsedkyně AMSP ČR, která stojí v čele asociačního projektu „Malý obchod“ k tomu dodává: “Snažili jsme se vytvořit systém, který bude jak pro malé, tak velké firmy čitelný, který bude rychlý a hlavně s ověřenými informacemi. Denně se objevují desítky spekulací, ne vždy se ale jedná o ověřená tvrzení a naše asociace je zavalena nevídaným množstvím dotazů. Proto jsme se rozhodli stát se hlavním tuzemským zdrojem nestranných informací k zaváděnému režimu. Cílem je poskytnout služby firmám všech velikostí, a to s dostatečným předstihem.“

Zájemcům o aktuální informace k EET stačí pouze zadat svůj e-mail dole na hlavní stránce www.eltrzby.cz  „Novinky e-mailem“. Veškeré novinky z webu pak budou dostávat okamžitě po jejich zveřejnění zdarma na svůj e-mail. Odběr novinek je možné také kdykoli zrušit.

Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky a živnostníky i jejich organizace z celé republiky a byla založena v r. 2001. Zastupuje zájmy cca 260 tisíc podnikatelských subjektů napříč obory. Od r. 2009 realizuje sérii unikátních NEZÁVISLÝCH PRŮZKUMŮ o názorech podnikatelů na problémové oblasti podnikání, jejichž výsledky jsou stěžejním podkladem pro klíčová stanoviska Asociace. Hlavními oblastmi zájmu jsou jak tradiční tak trendové obory. Aktuálními tématy jsou rodinné podnikání - viz projekt RODINNÁ FIRMA, začínající podnikatelé - viz projektu SVOU CESTOU-young business, projekt na podporu řemesel FANDÍME ŘEMESLU!, projekt na podporu žen v podnikání PODNIKAVÁ ŽENA a projekt pro přípravu na elektronickou evidenci tržeb pro gastro, maloobchod a drobné podnikání MALÝ OBCHOD. Asociace spolupracuje s vládou, jednotlivými ministerstvy a v uplynulých letech iniciovala řadu zákonných opatření. Je připomínkovým místem k připravované legislativě, členem Podnikatelské rady a řady dalších poradních orgánů vlády a ministerstev vč. hodnotitelských komisí. Pro své členy poskytuje především INFORMAČNÍ SERVIS, PORADENSTVÍ a ANALÝZY zaměřené cíleně na segment malých a středních podniků a živnostníků z celé řady oblastí, dále účast na odborných akcích, seminářích, konferencích, setkáních podnikatelů v ČR i v zahraničí a celkové prosazování zájmů tohoto segmentu vůči vládě, parlamentu a dalším institucím. Členové mohou dále využívat exkluzivních  nabídek a benefitů partnerů AMSP ČR, Asociace vyhlašuje také vlastní Grantový program pro členy AMSP ČR. S cílem zviditelnění živnostníků i malých a středních firem poskytuje asociace záštitu, nominuje a je odborným hodnotitelem řady podnikatelských soutěží. Asociace je jedním ze zakladatelů Koalice pro transparentní podnikání. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…