ARMEX ENERGY obchoduje přímo na trhu s elektřinou a nabídne výhodnější tarify

10.12.2014 14:49

Společnost ARMEX ENERGY může nově přímo obchodovat na trhu s elektřinou organizovaném OTE, a.s. a nemusí k tomu již využívat prostředníky. Firma se totiž na začátku listopadu stala takzvaným subjektem zúčtování na trhu s elektřinou. Svým zákazníkům, kterých má ARMEX ENERGY přes 30.000, tak bude moci poskytnout výhodnější a variabilnější tarify.

ARMEX ENERGY obchoduje přímo na trhu s elektřinou a nabídne výhodnější tarify
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

„Tím, že jsme se na začátku listopadu stali subjektem zúčtování v elektroenergetice, jsme vstoupili do pomyslné první ligy na českém energetickém trhu. Stali jsme se přímým obchodníkem na trhu s elektřinou a budeme tak moci více přizpůsobit tarify potřebám našich zákazníků,“ řekl ředitel ARMEX ENERGY Jan Nesměrák.
Společnost může napřímo obchodovat s elektřinou na krátkodobém trhu, který organizuje Operátor trhu s elektřinou (OTE).  „Můžeme tak pružněji reagovat na vývoj cen na trhu a tím poskytovat zákazníkům výhodnější nabídku,“ doplnil Jan Nesměrák.

Společnost ARMEX ENERGY jako jediný alternativní dodavatel buduje vlastní kamenné pobočky. V současné době jich má 17 a připravuje další. Firma, na rozdíl od většiny ostatních alternativních dodavatelů, k získávání nových zákazníků nevyužívá podomní prodejce. „Rozhodli jsme se jít jinou cestou než drtivá většina ostatních dodavatelů. Nevyužíváme podomní prodejce, kteří v mnoha případech používají nevybíravé metody pro získání zákazníků. Naopak, budujeme vlastní pobočky. Tato cesta je sice náročnější, ale pro zákazníky mnohem příjemnější než zvonění neznámých lidí u jejich dveří,“ doplnil Jan Nesměrák.

ARMEX ENERGY dodává elektřinu a zemní plyn pro více než 30.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos plánuje získat další tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se loni pohybovaly na úrovni 1,2 miliardy korun. 

Společnost ARMEX ENERGY, a.s. působí na českém energetickém trhu od roku 2006 a patří k středně velkým dodavatelům energií. Elektřinu a zemní plyn dodává domácnostem, firmám, městům a obcím, ale i neziskovým organizacím. V současné době firma obhospodařuje zhruba 30.000 zákazníků. Tržby firmy vloni dosáhly 1,2 miliardy korun. ARMEX ENERGY, a.s. si zakládá především na férovém jednání vůči zákazníkům, otevřené komunikaci s nimi a stabilitě obchodního vztahu po celou dobu jeho trvání.

ARMEX ENERGY, a.s. je součástí skupiny ARMEX, která vznikla již v roce 1991. Skupina se vedle obchodování s energiemi zabývá také dodávkami průmyslových armatur, obchodem s ropnými produkty či provozováním čerpacích stanic.  Celkový obrat skupiny se pohybuje v řádu 10 miliard korun. Celková aktiva skupiny přesahují miliardu korun. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…