AVO: Profesor Haňka byl v Řeži v ráži

28.04.2013 10:01

Hlavní vědecký poradce premiéra Nečase, profesor Rudolf Haňka vybídl vědce, aby se pro děti a mládež stali takzvanými „Role models“, aby pro ně existovaly i jiné vzory než Beckham, Mareš nebo Kožený. A také, aby děti byli „excited“, aby je to bavilo.

AVO: Profesor Haňka byl v Řeži v ráži
Foto: Hans Štembera
Popisek: Studenti, ilustrační foto

 

I přes operaci dásně a opožděný příjezd, byl profesor Haňka opět famózní. Dokázal strhnout pozornost plného sálu zástupců výzkumných organizací, členů AVO (Asociace výzkumných organizací) i zástupce ministerstev průmyslu, kultury, zemědělství i školství, Czechinvestu a Svazu průmyslu a dopravy.

Diskuze o budoucnosti výzkumu proběhla v příjemném prostředí Ústavu jaderného výzkumu v Řeži, v rámci valného shromáždění AVO dne 25. dubna.

Na valném shromáždění se osm desítek zástupců výzkumných organizací shodlo na znění otevřeného dopisu pro členy Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace: „Nechoďme opačným směrem než rozvinuté země, podporujme aplikovaný výzkum.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…