Acorus: Jogínská komunita dává sílu obětem domácího násilí

04.07.2018 8:10

Přes sto jogínů se zúčastnilo oslav Mezinárodního dne jogy - Namaste Yoga Day - ve smíchovské "Kavárně, co hledá jméno".

Acorus: Jogínská komunita dává sílu obětem domácího násilí
Foto: pixabay.com
Popisek: Domácí násilí - ilustrační foto

Den byl vyvrcholením 2. ročníku charitativního  projektu na podporu centra ACORUS, které pomáhá obětem domácího násilí. Lidé do něj zapojení  vybrali přes 20 000 korun na odbornou pomoc obětem domácího násilí, kterou ACORUS poskytuje bezplatně. Letošní ročník se odehrál pod názvem "Daruj sílu", hlavním tématem byla  žena-bojovnice.

Česká značka Kantu a Moje jóga, hlavní organizátoři projektu, se opět spojili s předními jógovými lektorkami. Ambasadorkami projektu se letos staly: Barbora Hu, Andrea Smékalová, Markéta Faustová, Šárka Konečná, Petra Šlechtická, Rosibel Marquez, Eva Vrbová, Lucie Konigová a Petra Pikkelová. Natočily  tématické videolekce, které jsou na portálu www.moje-joga.cz, podle kterých si zájemci mohou  zacvičit jógu zaměřenou na vnitřní sílu v podání různých stylů. "Symbolicky tak lze darovat sílu těm, kdo se snaží vymanit z bludného kruhu domácího násilí,“  vysvětluje záměr projektu jeho zakladatelka Jana Štumpová Konicarová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…