Acorus: Šlapeme násilí na paty opět v pražské Šárce

19.09.2019 9:15

V sobotu 21. září 2019 odstartuje z kempu Džbán již 6. ročník charitativního pochodu na podporu obětí domácího násilí. Je určen všem, kdo mají rádi procházky přírodou, a zároveň chtějí přispět na dobrou věc.

Acorus: Šlapeme násilí na paty opět v pražské Šárce
Foto: pixabay.com
Popisek: Domácí násilí - ilustrační foto

Pochod Divokou Šárkou na Praze 6 každoročně pořádá neziskové centrum ACORUS, které pomáhá lidem ohroženým domácím násilím. "Z naší více než 20leté praxe víme, jak je důležité o domácím násilí veřejně mluvit. Domácí násilí přestává být v naší společnosti tabu - díky změnám v legislativě, mediální pozornosti  a většímu počtu organizací v této oblasti.  Vykročit z pekla domácího násilí a říct si o pomoc je tak mnohem snazší," říká Iveta Wollerová, zástupkyně ředitelky centra ACORUS.

Pochod má dvě okružní trasy

Dvě okružní trasy z kempu Džbán povedou opět malebným Šáreckým údolím. Je připravena 6kilometrová rodinná trasa, kde budou připraveny pro děti i dospělé úkoly na stanovištích. Za jejich splnění dostanou děti v cíli odměnu.  Desetikilometrová turistická trasa je určena pro zdatnější chodce.  Na obě trasy lze také vyrazit s kočárkem či se psím doprovodem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…