Adéla Hloušková obchodní ředitelkou CNC Praha

20.08.2012 10:17

Společnost CNC Praha, systémový integrátor v oblasti teleprezenčních řešení, audio/video konferencí a e-learningu zkráceně „týmové spolupráce na dálku“, oznámila, že obchodní ředitelkou společnosti se stala Adéla Hloušková (1978).

Adéla Hloušková obchodní ředitelkou CNC Praha
Foto: CNC
Popisek: Nová obchodní ředitelka CNC Praha Adéla Hloušková

Před příchodem do CNC Praha pracovala Adéla Hloušková jako Managing Partner ve společnosti Miton kde se podílela na strategickém řízení firmy a restrukturalizaci společnosti.  V CNC Praha působila od roku 2010 na pozici Business Development Manager.

„Tahounem ITC v této dekádě už nejsou studené technologie, ale důraz na co nejužší spolupráci týmů. Cestovat se má na dovolenou a ne na pracovní jednání!“ vysvětlila Adéla Hloušková směr, který chce dále rozvíjet.

Adéla Hloušková studovala v Torontu a mezi její záliby patří každý sport na prkně (surfing, skateboarding a snowboarding).

O společnosti CNC Praha

CNC Praha je od roku 1995 poskytovatel řešení a služeb, které umožňují týmovou spolupráci na dálku. Působí jako integrátor teleprezenčních řešení, video konferencí a e-learningu a provozuje službu „spolupracenadalku.cz“. Protože tyto služby mají význam právě na dálku, působí na celém území východní Evropy. Řešení CNC využívají stovky podniků a organizací, počtem nasazených aplikací patří k vedoucím společnostem na trhu. Mezi zákazníky patří např. Rádio Svobodná Evropa, Úřad Vlády, Tesco, vydavatelství Ringier Axel Springer, Kofola, DHL, PPF a mnoho univerzit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…