Agentura CzechTourism ocení studentské práce

29.03.2017 11:09

Již šestý ročník soutěže o nejlepší studentskou práci v cestovním ruchu vyhlásila v březnu agentura CzechTourism. Autorům vítězných bakalářských, diplomových a absolventských prací nabídne týdenní neplacenou stáž na vybraném zastoupení CzechTourism v zahraničí a týdenní neplacenou stáž v Institutu turismu ČR v Praze.

Agentura CzechTourism ocení studentské práce
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

„Měli bychom co nejvíce podporovat rozvíjení se studentů a patřičně je motivovat. Proto si velice cením přínosů této soutěže, která si klade za cíl rozpoznat možné velké talenty. Těm pak agentura CzechTourism umožní zahraniční a domácí stáž,“ říká ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Do soutěže mohou být přihlášeny bakalářské a diplomové práce a absolventské práce studentů VOŠ, které studenti obhájí nejpozději během letního semestru 2017. Odborná porota bude u každé práce hodnotit schopnost autora vyhledávat, třídit a analyzovat relevantní informace a pracovat s různými informačními zdroji, inovativní a originální přístup k řešení problému i praktické uplatnění popsaných principů, návrhů a myšlenek.

„Chceme šikovným studentům prostřednictvím prezentace jejich práce před odbornou veřejností pootevřít dveře k dalším kariérním možnostem. Současně se snažíme využít jejich nový úhel pohledu na konkrétní problémy, které podnikatelé či manažeři destinací běžně řeší,“ uvedla Markéta Vogelová, ředitelka Institutu turismu v agentuře CzechTourism.

Z přihlášených prací vybere odborná porota v každé kategorii pět prací, které nominuje pro prezentaci ve finále. To se uskuteční během měsíce června v sídle agentury. V minulých letech autoři vítězných prací získali stáž na zahraničních zastoupeních CzechTourism ve Stockholmu, Londýně, Paříži, či v USA.

Podrobnější informace a podmínky soutěže naleznou zájemci na webu agentury CzechTourism.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…