Agentura CzechTourism představila Českou republiku návštěvníkům veletrhu IMEX Frankfurt

31.05.2015 12:29

Třináctý ročník významného mezinárodního veletrhu IMEX zaměřeného na problematiku kongresového a incentivního cestovního ruchu se konal ve dnech 19. - 21. května 2015 v německém Frankfurtu nad Mohanem. Agentura CzechTourism zde představila Českou republiku jako ideální MICE destinaci.

Agentura CzechTourism představila Českou republiku návštěvníkům veletrhu IMEX Frankfurt
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Více než 3500 vystavovatelů, téměř 4000 hosted buyers a počet jednání přesahující 65 000. To jsou předběžné závěrečné statistiky letošního ročníku jednoho z nejvýznamnějších kongresových a incentivních veletrhů IMEX. Nabídku České republiky v letošním roce prezentovali nejen zástupci agentury CzechTourism a Czech Convention Bureau, ale i zástupci cestovních kanceláří (P&P Transport and Travel Agency), hotelů (Parkhotel Holešovice, Orea Hotels, Top Hotels Group) a představitelů regionálních Convention Bureaux (Moravia Convention Bureau, South Bohemia Convention Bureau, Carlsbad Convention Bureau, Northwest Bohemia Convention Bureau).

Na veletrhu se formou předem sjednaných osobních jednání s potencionálními zájemci o uspořádání MICE eventů v České republice řešily konkrétní možnosti a podmínky realizace těchto akcí. V rámci jednotlivých jednání se projevil zajímavý trend vykazující zájem o uspořádání akcí i mimo Prahu, v jednotlivých českých regionech. Díky plánovanému otevření další přímé letecké linky z Číny do ČR byl oproti minulému roku rovněž zaznamenán zvýšený zájem nákupčích z Číny.

Velmi pozitivně byla hodnocena i celková vizuální prezentace České republiky – nová veletržní expozice, se kterou se agentura CzechTourism prezentuje na vybraných zahraničních veletrzích od začátku letošního roku, byla již z dálky viditelná a její moderní pojetí respektující aktuální trendy ve výstavnictví přilákalo ke stánku řadu návštěvníků.

Na podzim letošního roku se agentura CzechTourism představí s touto expozicí na neméně významném veletrhu specializovaném na kongresovou turistiku IBTM World v Barceloně, který proběhne ve dnech 17. -19. 11. 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…