Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?

28.11.2017 22:04 | Zprávy

Kvalita potravin hraje ve výživě lidí významnou roli. Přibližně jedna třetina obyvatel planety trpí tzv. skrytým hladem, což je příjem prázdných kalorií bez dostatečného množství vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?
Foto: cas.cz
Popisek: Akademie věd ČR - logo

Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu. Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlí 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Peníze z EU

Přečetl jsem si zde váš zajímavý komentář k čerpání peněz z EU a zeptám se trochu jinak, proč vůbec EU dává peníze za projekty, jako jsou třeba vámi zmiňované rozhledny nebo i třeba na cesty, co končí uprostřed pole? Přeci jen jde o peníze nás všech, neměla by být EU důslednější v tom, komu a na co ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APAS: Regulaci kratomu vítáme. Teď je klíčové ochránit mladistvé a podpořit prevenci

22:03 APAS: Regulaci kratomu vítáme. Teď je klíčové ochránit mladistvé a podpořit prevenci

Kratom se od 12. listopadu 2025 oficiálně zařadil mezi regulované psychomodulační látky.