Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu. Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlí 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Pane Pikoro, vím že se trápíte s rozpočtem a hledáte úspory.
Kolik by se uspořilo ve státním rozpočtu, kdyby 17.Listopad nebyl svátkem s dnem pracovního volna, ale "jen" významným dnem? Zdá se mi, že tento svátek není slaven důstojně a slouží k útokům na občany s jiným politickým názorem.
Další články z rubriky
22:03 Lesy ČR: Značku Klasa získaly dvě zvěřinové delikatesy
“Jelení pršut“ a “Trhaný divočák“, masné výrobky z produkce zpracovny zvěřiny v krušnohorských Klíne…
- 19:15 ERÚ: Spotřeba elektřiny i plynu se ve III. čtvrtletí změnila meziročně jen minimálně
- 16:08 Hospodářská komora: Pro účinný boj s padělky potřebujeme jasná pravidla regulace tržišť
- 13:21 MHMP: Zaměstnanci magistrátu skončili v říjnové výzvě 10 000 kroků druzí
- 11:52 ČEZ: Riziková křižovatka u Temelína byla upravena
- 10:27 Celní správa odhalila v pěstitelské pálenici závažná porušení zákona



_profil_top.jpg)