Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu. Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlí 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Proč jste proti vzniku NP Křivoklátsko?
V čem je problém? Podle mě, je dobře, že vznikají NP, přeci jen přírodu je třeba chránit, než si ji úplně zničíme - samozřejmě všeho s mírou. To zelené šílenství a ekoaktivisty (spíše ekoteroristy) neuznávám, ale proč bránit vzniku národního parku?
Další články z rubriky

10:34 ČEZ: Dobíjecí stanice v prvním čtvrtletí dodaly o 70 % více elektřiny než loni
Řidiči letos u stojanů ČEZ odebrali už více než 3 miliony kWh bezemisní energie, což je 70procentní …
- 7:33 MŽP: Vzdělávací roadshow „Pro českou přírodu“ učí hrou děti i dospělé
- 20:16 Celní správa: První laboratoř k výrobě klefedronu v Česku
- 16:14 VZP: Kyberšmejdi opět útočí přes e-maily
- 11:14 Pražská strojírna rekonstruuje jedinečnou technickou památku, ozubnicovou trať
- 7:16 Nadace ČEZ: Nekonečný příběh, to je obnova Svatohorského sadu