Akademie věd uspěla v prestižní soutěži Zlatý středník

29.04.2019 7:32

Na slavnostním vyhlášení výsledků 17. ročníku tradiční soutěže firemních médií zabodoval především časopis A? / Věda pro každého, který získal cenu Grand prix za nejlepší obsah. Úspěch zaznamenal také čtvrtletník A / Věda a výzkum a oficiální instagramový profil Akademie věd ČR.

Akademie věd uspěla v prestižní soutěži Zlatý středník
Foto: AV ČR
Popisek: Logo Akademie věd ČR

PR Klub, oborové sdružení stovky profesionálů v oblasti public relations, vyhlásilo 25. dubna 2019 výsledky výroční soutěže firemních médií Zlatý středník v hotelu Vienna House Andel’s Prague. Akademie věd ČR se letos přihlásila do soutěže poprvé a hned výrazně uspěla.

„Přihlásili jsme dva časopisy a instagramový profil a všechny tři projekty se dostaly do užší nominace,“ uvádí ředitelka Divize vnějších vztahů SSČ AV ČR Kateřina Sobotková. V soutěži bylo v 15 kategoriích přihlášeno celkem 127 projektů.

Kategorii periodik G2C okupovala věda. První místo získal časopis Forum (Univerzita Karlova), pomyslnou stříbrnou a bronzovou medaili obdržela Akademie věd ČR za oba své časopisy (A / Věda a výzkum a AΩ / Věda pro každého).

V kategorii nejlepší profil na sociálních sítích bodovaly instagramové účty před facebookovými. Mezi silnou konkurencí zejména z komerčního sektoru získal profil Akademie věd ČR na Instagramu ocenění tzv. vysoké přidané hodnoty TOP RATED (skončil tak na společném 4. místě s profilem Colours of Ostrava).

PR klub také vyhlásil čtyři ceny Grand Prix za mimořádné výsledky. Akademie věd ČR získala cenu za obsah titulu AΩ / Věda pro každého. „Považujeme za mimořádný úspěch, že v konkurenci 127 projektů PR klub ocenil právě náš časopis za nejlepší obsah. Je to pro nás motivace pro další práci,“ říká Kateřina Sobotková.

Kompletní výsledky najdete na stránkách Zlatého středníku.

Všechny časopisy Akademie věd ČR jsou zdarma k pročtení na webové stránce ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …