Anketa 7 divů Olomouckého kraje přijímá nominace

24.10.2017 12:17

Do konce listopadu mohou lidé a instituce nominovat zajímavá místa do ankety 7 divů Olomouckého kraje. V letošním roce probíhá pátý ročník této akce, která představuje atraktivní lokality i méně známé zajímavosti regionu.

Anketa 7 divů Olomouckého kraje přijímá nominace
Foto: Olomoucký kraj
Popisek: Olomoucký kraj, logo.

Nominace probíhá prostřednictvím e-mailu ZDE. V minulosti do ankety hlásili zajímavá místa především starostové, pracovníci hradů, zámků a muzeí i místní nadšenci starající se o nevšední památky a celé lokality. Na sběr tipů naváže tříměsíční hlasování, které začne 1. prosince a skončí až na 28. února 2018. Hlasování bude probíhat výhradně po internetu. Vyhlášení výsledků proběhne počátkem roku 2018 na veletrhu cestovního ruchu Tourism Expo konajícím se v prostorách olomouckého výstaviště.

V prvním roce konání v hlasování zvítězila Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně, v dalších ročnících uspěly Rychlebské stezky, Mariánský sloup v Uničově a Tančírna v Račím údolí u Javorníku.

Pořadatelé ankety letos našli nového partnera, jímž je Střední Morava – sdružení cestovního ruchu. Organizace řešící koordinaci a rozvoj cestovního ruchu v regionu propojuje soukromý a veřejný sektor působící v této oblasti. „Dlouhodobě se snažíme posílit image Olomouckého kraje coby místa, které má co nabídnout domácím i zahraničním turistům a dá se v něm strávit krásný víkend i delší dovolená,“ říká předseda správní rady sdružení Miroslav Petřík.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…