Aréna Jaromíra Soukupa o všem, co vás zajímá

24.04.2018 16:04 | Zprávy

Dívejte se na Arénu Jaromíra Soukupa dnes ve 21.25 v televizi Barrandov. A nenechte si ujít nejlepší diskusní debatu s publikem v Česku. Do Arény dnes dorazí nekompromisní šéf Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula, kterého doplní bývalá ministryně a jedna z nejvýraznějších tváří ČSSD Kateřina Valachová, Jan Skopeček za ODS a zástupce ANO 2011. Sledujte Arénu Jaromíra Soukupa dnes večer ve 21.25 v TV Barrandov.

Aréna Jaromíra Soukupa  o všem, co vás zajímá
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Sledujte unikátní diskuzi o všem, co vás zajímá. Hosty generálního ředitele televize Barrandov bude šéf Českomoravské konfederace odborových svazů Josef Středula, který velmi dobře ví, jak hájit zaměstnance a nebere si v tomto směru žádné servítky. Sebevědomého Josefa Středulu doplní bývalá ministryně a jedna z nejvýraznějších tváří ČSSD Kateřina Valachová, Jan Skopeček za ODS a zástupce ANO 2011.

V přímém přenosu budou odpovídat na otázky publika a moderátora pořadu Jaromíra Soukupa, generálního ředitele televize Barrandov a předsedy představenstva mediálního domu Empresa Media. Podaří se jim obhájit svůj názor v situaci, kdy proti nim stojí obyčejní lidé? Sledujte Arénu Jaromíra Soukupa, která slibuje exkluzivní živý přenos, ostrou výměnu názorů, výjimečné hosty a nový styl politické debaty, kde hlavní úlohu hraje to, co zajímá a trápí diváky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…