Armáda ČR: Centrum zabezpečení zahraničních operací má nové vedení

03.06.2018 17:35

Centrum zabezpečení zahraničních operací a mimořádných stavů Pardubice má nové vedení. Do pozice náčelníka byla rozkazem ředitele Agentury personalistiky jmenována podplukovnice Radka Martykánová, která centru od dubna loňského roku velela z pověření.

Armáda ČR: Centrum zabezpečení zahraničních operací má nové vedení
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

Převzetí funkce předcházel slavnostní nástup, kterého se zúčastnil ředitel sekce podpory MO generálmajor Jaromír Zůna, ředitel Agentury logistiky brigádní generál Jaroslav Trakal a řada čestných hostů z pardubické posádky a zástupci center Agentury logistiky.

Generálmajor Jaromír Zůna ve svém projevu vyzdvihl význam logistiky pro AČR a také fakt, že je první velitelkou útvaru v armádě České republiky. Brigádní generál Jaroslav Trakal poděkoval příslušníkům centra za odváděnou práci a popřál mnoho úspěchů nové náčelnici.

Ta pak ve svém projevu konstatovala, že výkon této funkce je pro ni výzvou. Nicméně si uvědomuje, že má podřízené, kteří jsou pro splnění úkolu schopni udělat cokoliv. A nejen díky tomu je přesvědčena, že zařízení bude prosperovat a plnit beze zbytku veškeré činnosti týkající se logistického zabezpečení vojáků nasazených v zahraničních operacích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…