Armáda ČR otevře tři nová rekrutační pracoviště

19.09.2018 11:07

V říjnu 2018 otevře Armáda ČR ve městech Karlovy Vary, Hradec Králové a Zlín nová rekrutační pracoviště pro nábor zájemců o službu v ozbrojených silách.

Armáda ČR otevře tři nová rekrutační pracoviště
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

Celkem tři nová rekrutační pracoviště budou místem pro veřejnost, s provozem se stálou pracovní dobou – od pondělí do pátku. Slavnostní otevření pracovišť v Karlových Varech a Hradci Králové proběhne v pondělí 1. října. V úterý 2. října bude otevřeno Rekrutační pracoviště Zlín.

Rozvoj rekrutační sítě je v souladu s plánem ozbrojených sil ČR navyšovat početní stavy vojáků z povolání a vojáků v záloze a hlavně poskytovat veškeré informace o možnostech uplatnění v ozbrojených silách všem zájemcům v dosahu svého bydliště či pracoviště. Rekrutační pracoviště realizují celý proces výběru uchazečů o povolání do služebního poměru vojáka z povolání, a to včetně uchazečů o studium na vojenských školách. Dále od 1. října budou komplexněji provádět také nábor uchazečů do jednotek aktivní zálohy OS ČR či na dobrovolné vojenské cvičení, jehož obliba stále roste. V praxi si tedy i uchazeči o službu v jednotce aktivní zálohy či o účast na dobrovolném vojenském cvičení téměř vše vyřídí na jednom místě – na rekrutačním pracovišti.

Se vznikem nových rekrutačních pracovišť dojde také k personálnímu posílení všech pracovišť stávajících. Tím je sledován stejný cíl – ve všech krajích ČR přinášet zájemcům o službu časovou úsporu, méně starostí, komfort. Plně v duchu hesla: „vše rychle a na jednom místě“.

Nová rekrutační pracoviště se slavnostně otevřou pro veřejnost v pondělí 1. října od 10:00 hodin v Karlových Varech, od 15:00 hod. v Hradci Králové a 2. října od 11:00 hodin ve Zlíně.

S rekrutačními pracovišti mohou zájemci komunikovat telefonicky, e-mailem nebo formou osobního kontaktu. Interaktivní mapa se všemi rekrutačními pracovišti včetně kontaktů je veřejně k dispozici na náborovém webu ZDE.

Rekrutační pracoviště Karlovy Vary
Počernická 553/2, 360 01 Karlovy Vary

Rekrutační pracoviště Hradec Králové
Velké náměstí 33, 500 01 Hradec Králové

Rekrutační pracoviště Zlín
Štefánikova 167, 760 30 Zlín

Provozní doba
pondělí a středa 8:00–17:00 hod.
úterý a čtvrtek 8:00–16:00 hod.
pátek 8:00–12:00 hod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…