Armex Energy vstupuje do Asociace nezávislých dodavatelů energií

31.12.2014 12:18

Společnost Armex Energy, přední dodavatele elektřiny a zemního plynu, vstupuje do Asociace nezávislých dodavatelů energií (ANDE). Firma, která dodává elektřinu a zemní plyn do více než 30.000 odběrných míst, se chce především podílet na posilování pozice zákazníků na trhu s energiemi.

Armex Energy vstupuje do Asociace nezávislých dodavatelů energií
Foto: ARMEX ENERGY
Popisek: ARMEX ENERGY

„Pozice zákazníka, odběratele energií není u nás ideální. Domníváme se, že by měla být v určitých oblastech posílena. Týká se to především možnosti změny dodavatele energií, která je například ve srovnání s trhem mobilních operátorů značně pozadu. Asociaci nezávislých dodavatelů energií vidíme jako dobrou platformu pro jednání se státem při prosazování zájmů zákazníků,“ uvedl ředitel Armex Energy Jan Nesměrák.

Podle Jana Nesměráka by se měla dál posilovat pozice ANDE vůči státním orgánům a dalším hráčům na energetickém trhu. „Budeme se snažit o to, aby byla asociace stále více vnímána jako důležitý partner nejen pro regulátora, ale i velké dodavatele, ministerstva a zákonodárce. Chceme se aktivně podílet na změnách legislativy týkající se energetického trhu.,“ doplnil Jan Nesměrák. Aktuálně jde podle něj například o novelu energetického zákona.

Společnost Armex Energy jako jediný alternativní dodavatel buduje vlastní kamenné pobočky. V současné době jich má 17 a připravuje další. Firma k získávání nových zákazníků nevyužívá podomní prodejce. „Rozhodli jsme se jít jinou cestou než drtivá většina ostatních dodavatelů. Nevyužíváme podomní prodejce, kteří v mnoha případech používají nevybíravé metody pro získání zákazníků. Naopak, budujeme vlastní pobočky. Tato cesta je sice náročnější, ale pro zákazníky mnohem příjemnější než zvonění neznámých lidí u jejich dveří,“ doplnil Jan Nesměrák.

Armex Energy dodává elektřinu a zemní plyn pro více než 30.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos plánuje získat další tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se loni pohybovaly na úrovni 1,2 miliardy korun.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…