Asociace pro mezinárodní otázky zve na debatu o vojenské misi a rozvojové pomoci v Afghánistánu

02.11.2015 10:42

Ve středu 11. listopadu od 16:30 pořádá Asociace pro mezinárodní otázky debatu, na které představí výsledky výzkumného projektu, jenž zjišťoval názory tvůrců zahraničních politik zemí Visegrádské skupiny.

Asociace pro mezinárodní otázky zve na debatu o vojenské misi a rozvojové pomoci v Afghánistánu
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Ivan Gabal

Na diskuzi moderované Vlaďkou Votavovou vystoupí Ivan Gabal, Kateřina Šafaříková a Vít Dostál. Registrujte se, prosím, zde. Debata proběhne v CERGE-EI díky podpoře Konrad Adenauer Stiftung, Open Society Foundations a Ministerstva zahraničních věcí ČR.

Zveme Vás také na debatu o vojenské misi a rozvojové pomoci v Afghánistánu, kterou pořádáme ve středu 4. listopadu od 16:00 v Plzni. Na diskuzi brigádního generála Pavla Adama a Vladislava Güntera, který působil jako koordinátor rozvojových aktivit ČR v Afgánistánu, moderovanou Václavem Lídlem se můžete registrovat zde. Akci pořádáme společně s Eurocentrem Plzeň za podpory Ministerstva obrany ČR v rámci programu Příprava občanů k obraně státu (POKOS) a ve spolupráci s Akademickým spolkem studentů politických věd v Plzni.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…