Auto Palace Spořilov zve na Dny otevřených dveří a Rodinný den zdarma. Vystoupí Marek Ztracený i 5Angels

12.06.2015 16:11

Auto Palace Spořilov chystá na nadcházející víkend atraktivní program pro zájemce o nový vůz i rodiče a jejich děti. V rámci Dnů otevřených dveří Auto Palace Spořilov představí hned tři zbrusu nové vozy, a to ŠKODU SUPERB, VOLVO XC90 a Mazdu CX3. V sobotu se navíc areál převlékne do rodinného kabátu a vyzve děti u příležitosti Rodinného dne Auto Palace Spořilov, aby získaly svůj vlastní řidičský průkaz. Pohodové dny doplní v pátek vystoupení Marka Ztraceného a v sobotu 5Angels. Vstup i občerstvení jsou zdarma!

Auto Palace Spořilov zve na Dny otevřených dveří a Rodinný den zdarma. Vystoupí Marek Ztracený i 5Angels
Foto: AMI
Popisek: Autopolác Spořilov

Přední pražský dealer 6 značek vozů – Auto Palace Spořilov – přichystal pro své návštěvníky na nadcházející pátek a sobotu program plný překvapení. V pátek 12. června představí v rámci Dnů otevřených dveří Auto Palace Spořilov rovnou tři novinky. Příznivce tuzemské značky ŠKODA seznámí s novou ŠKODOU SUPERB v několika motorizacích a karosářských variantách. Zároveň zájemcům o švédskou značku VOLVO předvede kvality nového modelu VOLVO XC90 a za každou objednávku testovací jízdy navíc předá zajímavý dárek. V prodejně Mazdy pak zástupci dealerství odprezentují přednosti nové Mazdy CX3. Dny otevřených dveří završí vystoupení Marka Ztraceného od 15:30 hodin.

V sobotu 13. června se areál Auto Palace Spořilov otevře hlavně dětem a jejich rodičům. Malí návštěvníci dealerství budou moci u příležitosti Rodinného dne Auto Palace Spořilov získat svůj vlastní řidičák! V rámci pestrého programu na ně čekají jízdy v dětských kárách na nafukovací dráze, malování na obličej nebo kreativní dílna, ve které si budou moci vlastnoručně vyrobit placku, vysypat barevným pískem zajímavé motivy a užít si další zábavy. Ve 14:00 hodin jako třešnička na dortu vystoupí populární skupina 5Angels.

O víkendu proběhnou v Auto Palace Spořilov také Dny otevřených Fordů s nabídkou jedinečných slev na vozy modrého oválu a soutěží o zbrusu nové Mondeo s pohonem všech kol na rok zdarma. Program Dnů otevřených Fordů doplní také Zlatá flotila Fordů Transit.

Auto Palace Spořilov o víkendu nezapomene ani na příznivce vozů značky Opel, kterým nabídne jeden z jejich nejprodávanějších modelů – Opel Astra – za 99 900 Kč s financováním na třetinky. Zájemcům o vozy Mitsubishi naopak nabídne při jejich nákupu jedinečnou 7letou záruku zdarma.

„O nadcházejícím víkendu jsme se rozhodli udělat radost nejen zájemcům o nové modely značek ŠKODA, VOLVO a Mazda a představit jim tak dlouho očekávané novinky, ale i těm nejmenším - dětem našich zákazníků. V sobotu na ně čeká den plný zábavy, překvapení a radosti z jízdy, kterou mohou u nás zažít jako řidiči, stejně tak jako jejich rodiče,“ řekl Ralph Howie, generální ředitel společnosti Auto Palace. „Věřím, že si všichni návštěvníci Auto Palace Spořilov naše dny s vystoupeními Marka Ztraceného a 5Angels užijí naplno,“ dodal Ralph Howie.

Více informací naleznete na: www.autopalace-sporilov.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…