Auto Palace vytváří výhodné podmínky pro fleetové zákazníky

11.05.2015 14:10

Společnosti Auto Palace se za uplynulé dva měsíce podařilo podepsat několik významných obchodů na dodávky většího počtu vozů. Prostřednictvím leasingových partnerů bylo v Auto Palace objednáno například 64 vozů Opel Insignia pro společnost Broker Consulting nebo 20 vozů Opel Astra, Combo a Corsa Van pro PPG Deco.

Auto Palace vytváří výhodné podmínky pro fleetové zákazníky
Foto: red
Popisek: Auto Palace Spořilov

Významné obchody se týkají také vozů značky Hyundai, kde firma již v roce 2014 předala 33 vozů této značky společnosti FAST ČR. Ta následně podepsala dohodu na odběr vozů v roce 2015 s předpokládaným plněním 40 vozů i30, ix20 a i40. Společnost VezetCZ s.r.o. provozující taxislužbu JeTax, která v loňském roce posílila svou flotilu o 8 vozů Hyundai i30, odebere v průběhu roku 2015 dalších 30 vozů této korejské značky. A v neposlední řadě, celkový počet 15 automobilů značky Hyundai rozšíří vozový park společnosti Adler International a.s. Ve spolupráci s Auto Palace bylo zároveň dlouhodobě zapůjčeno 20 vozů Hyundai ix20 Bohemia Energy.

Výhodné podmínky pro velkoodběratele, kvalitní záruční i pozáruční servis, profesionální přístup i mnohaleté zkušenosti a partnerství s prověřenými finančními společnostmi nabízejícími každému individuální řešení při financování nákupu vozů dělá z Auto Palace jednoho z nejžádanějších partnerů při uzavírání fleetových smluv.

Aktuálně nejvýznamnější smlouvy byly podepsány v Auto Palace Butovice na odběr vozů značky Hyundai. Největší obchod proběhl se společností FAST ČR, která v loňském roce odebrala 33 kusů a v letošním roce plánuje odběr dalších 40 automobilů. Konkrétně si do své flotily vybrala modely ix20 a i30. Majiteli nových automobilů Hyundai budou v brzké době také firmy VezetCZ provozující taxislužbu JeTax, jež od Auto Palace odebere 30 vozů i30 a i40, a firma Adler, která ve spolupráci s Business Lease objednala 15 automobilů.

Model Hyundai ix20 byl v počtu 20 vozů rovněž dlouhodobě pronajat společností Bohemia Energy, největšího alternativního dodavatele elektřiny a plynu v ČR.

Zajímavý obchod byl rovněž uzavřen ve spolupráci s Lease Plan s firmou Broker Consulting,  nezávislou prostředkovatelskou a konzultační firmou v oblasti financí. V současnsnosti Auto Palace eviduje objednávku na 64 vozů Opel Insignia a firma plánuje celkový počet v blízké době ještě navýšit.

Vozy značky Opel také rozšířily řady firemních vozidel ve společnosti PPG Deco. Firma si nedávno převzala 20 vozů této značky, konkrétně pak modely Opel Astra, Combo a Corsa Van. Prodej se v rámci této zakázky uskutečnil přes Business Lease.

„Naše společnost si klade dlouhodobě za cíl vytvářet pro své velkoodběratele podmínky, jež jim zajistí spokojenost, maximální komfort v rámci prodejních i poprodejních služeb a garanci toho nejlepšího zázemí a bezproblémového uzavření oboustranně výhodných dohod, “ říká Ralph Howie, generální ředitel Auto Palace. „Navíc je naše firma extrémně cenově konkurenceschopná a zaměřená na poskytnutí nejnižší možné ceny v ČR. V rámci komunikace se soustředíme zejména na individuální přístup ke každému našemu partnerovi, abychom mohli splnit všechna jeho přání a očekávání. O fleetové zákazníky se v současnosti stará tým našich 20 stálých zaměstnanců a jejich počet firma s rostoucím počtem uzavřených smluv plánuje v tomto roce ještě navýšit,“ dodává Ralph Howie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…