Autodrom nabízí paliva svého nového exkluzivního partnera OMV

09.04.2018 14:06

Mostecký autodrom má dobrou zprávu pro všechny návštěvníky i ostatní motoristy ve městě a blízkém okolí. Společnost OMV zprovoznila v areálu autodromu samoobslužnou čerpací stanici pohonných hmot s nabídkou výhradně prémiových paliv MaxxMotion. Umožnila to dohoda se společností OMV, která se stala exkluzivním partnerem autodromu.

Autodrom nabízí paliva svého nového exkluzivního partnera OMV
Foto: Autodrom Most (OMV – Milan Polanský
Popisek: Závodní okruh autodromu Most

„Paliva OMV odborná veřejnost i řada závodních týmů považují za jedna z nejlepších na trhu. Doplnit kvalitní benzin či naftu si tak nyní může každý návštěvník našich akcí, ale také účastníci volných jízd na okruhu. Jezdí si k nám zlepšovat své řidičské schopnosti, nebo jen uvolnit adrenalin. Každopádně si mohou ověřit možnosti své i svého vozidla, aniž by ohrozili ostatní řidiče a jejich spolujezdce v běžném provozu,“ představil novou službu předseda představenstva společnosti AUTODROM MOST Josef Zajíček.
 
Velký závodní okruh autodromu přijal barvy strategického partnera, první a poslední zatáčka cílové rovinky pak získala jeho jméno a název špičkového produktu. „Věříme, že závodníky zatáčka MaxxMottion před závěrečným spurtem do cíle nabudí k maximálnímu výkonu,“ dodal Josef Zajíček.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize odvysílá  v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

13:21 Česká televize odvysílá v přímém přenosu všech 64 utkání z mistrovství světa

Všech 64 utkání právě startujícího mistrovství světa v ledním hokeji odvysílá Česká televize živě. P…