BIS: Mluvčí BIS Šticha je druhý v anketě MLUVČÍ ROKU 2020

30.11.2020 16:23

Tiskový mluvčí Bezpečnostní informační služby Ladislav Šticha byl dnes vyhlášen druhým nejlepším mluvčím v kategorii veřejná správa v rámci prestižní ankety MLUVČÍ ROKU 2020, kterou každoročně pořádá oborové sdružení PR klub.

BIS: Mluvčí BIS Šticha je druhý v anketě MLUVČÍ ROKU 2020
Foto: bis.cz
Popisek: Odznak BIS

PR klub každý rok vyhlašuje anketu o nejlepší mluvčí roku ve třech kategoriích: veřejná správa, soukromý sektor a nejlepší PR tým. V letošní anketě MLUVČÍ ROKU 2020 uspěl i mluvčí BIS Ladislav Šticha. „Je to pro mě bez přehánění šok, protože jsem už pracoval na mnohem viditelnějších místech. Každopádně si ocenění od profesionálů v oboru a novinářů velmi vážím. Je to čest být v tak skvělé společnosti těch nejlepších v oboru,“ řekl po vyhlášení výsledku Šticha. K úspěchu mu pogratuloval ředitel BIS Michal Koudelka. „Jsem pyšný na to, že mám v týmu profesionála, který dělá pro BIS výbornou práci a těší mě, že to ocenila i odborná veřejnost,“ řekl ředitel Koudelka.

Ladislav Šticha pracuje v BIS od března roku 2017. Za tu dobu změnil prezentaci služby na veřejnosti a komunikaci s médii. Za jeho působení se důvěra veřejnosti v BIS zvýšila z 15% na 48%. Šticha říká, že cenu považuje za ocenění i pro BIS, která je výjimečnou organizací se spoustou obdivuhodných lidí. „Ta cena patří nepochybně i řediteli Michalu Koudelkovi, protože je to především jeho zásluha, že službu pootevřel veřejnosti a přispěl tak k tomu, aby se obraz BIS ve společnosti výrazně zlepšil,“ doplnil druhý mluvčí roku 2020 Ladislav Šticha.

V anketě MLUVČÍ ROKU 2020 zvítězila v kategorii veřejný sektor mluvčí Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy Jana Poštová. Třetí místo obsadil mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR Jan Papež.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…