Benefici nemocnice podpořily stovky lidí

11.11.2014 10:56

Osm stovek lidí přišlo v sobotu 1. listopadu na kroměřížské Výstaviště Floria, aby minimálně svou účastí podpořili 1. ročník Benefice Kroměřížské nemocnice a.s., Radia Kroměříž a Výstaviště Floria Kroměříž. Výtěžek z celé akce bude směřován na podporu Gynekologicko-porodnického oddělení Kroměřížské nemocnice.

Benefici nemocnice podpořily stovky lidí
Foto: Kroměřížská nemocnice
Popisek: Benefiční program vynesl Kroměřížské nemocnici 45 tisíc korun.

Celý program, který odstartoval ve 13 hodin, byl sestaven tak, aby si na své přišel doslova každý – děti, rodiče i dědečkové a babičky. „Na podporu naší nemocnice vystoupila spousta lidí nejen z uměleckého světa, čehož si velmi vážíme. Všichni vystoupili bez nároku na honorář, za což zejména v dnešní době velmi děkujeme. Myslím, že se celá akce opravdu vydařila a lidé byli spokojeni,“ uvedla Lenka Mergenthalová, předseda představenstva Kroměřížské nemocnice.

V pondělí 10. listopadu pak zavítali do Kroměřížské nemocnice všichni partneři akce, tedy Miroslav Karásek z Radia Kroměříž, Miroslava Ševčíková z Výstaviště Floria Kroměříž a Irena Konečná z Restaurace a kavárny Scéna Kroměříž, aby přímo na Gynekologicko-porodnické oddělení předali šek s kompletním výtěžkem z akce. „Předáváme v hotovosti 45 tisíc korun, které jsou výtěžkem ze vstupného, tomboly a občerstvení na benefici. Dalších více než deset tisíc korun věnovala Restaurace a kavárna Scéna formou občerstvení pro účinkující přímo na benefici,“ vypočítal Miroslav Karásek z Radia Kroměříž.
Finanční prostředky, které Kroměřížská nemocnice získala, budou využity při budování nového porodního pokoje. Stavební práce začaly právě v pondělí 10. listopadu, přičemž cílem celé rekonstrukce je zútulnění prostor porodních sálů tak, aby se maminky a jejich miminka cítily v porodnici Kroměřížské nemocnici ještě příjemněji a více jako doma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…