Benefiční koncert Noc s hvězdami na zámku Zahrádky letos již pojednadvacáté

24.07.2019 12:39

Letos se interpreti opět sejdou první srpnovou sobotu 3. 8. 2019 od 18.00 na vyhořelém zámku Zahrádky v Libereckém kraji a budou finančním výtěžkem pomáhat této ohněm zničené historické památce.

Benefiční koncert Noc s hvězdami na zámku Zahrádky letos již pojednadvacáté
Foto: FotoSféra
Popisek: Noc s hvězdami na zámku Zahrádky 2018

Koncert se koná už poněkolikáté pod záštitou ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové, rektora Univerzity Karlovy Prof. MUDr. Tomáše Zímy, radní Libereckého kraje Jitky Volfové a starosty obce Zahrádky Ladislava Chvojky.

Zpěváci se potkají už v útrobách zámku ve 14.00 hodin na zvukových zkouškách a poté od 18.00 hodin vypukne již tradičně oblíbený koncert, na kterém letos zazpívají například premiérově legendární herec a zpěvák Jiří Štědroň, kterého si můžeme pamatovat ještě z černobílé televizní pohádky Popelka.

Svou premiéru si na zámku Zahrádky odbyde mladá muzikálová zpěvačka Natálie Grossová, která se na podzim objeví v muzikálu Čarodějka, muzikálový herec Petr Pecha, který se po prázdninách ukáže v titulní roli muzikálu Tarzan, finalistka první řady Superstar Martina Balogová nebo pop-country zpěvačka a moderátorka Eva Borská.

Již potřetí se zde objeví mladý slovenský zpěvák Martin Harich, zpěvačka s metalovým hlasem Leona Šenková, nebo již ostřílená zpěvačka Marcela Březinová. Zazpívá vám také zpěvačka, která pravidelně zpívá v pořadu „Máme rádi Česko“ Markéta Zehrerová, úplný slovenský nováček na pop scéně André Tatarka nebo zpěvák Jan Vytásek.

Již po osmnácté se ukáže zpívající skladatel Jarek Šimek nebo na této akci dvacátým prvním rokem zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France.

Bez moderátorských matadorů se jmény Markéta Mayerová a Slávek Boura, si tento koncert už není snad možné ani představit.

Večerní koncert kapel opět bude moderovat Vlasta Vébr.

Pro návštěvníky máme i letos opět připravené překvapení v podobě některého z umělců, který se odtajní samozřejmě až přímo na zámku Zahrádky.

Na koncertu kapel od 21.00 se Vám představí kapely: Lewe, Gate 2017, Hurwajs nebo Hagrid. 

Na tomto festivalu popové muziky se tímto součtem od 1. ročníku až k letošnímu dvacátému prvnímu ročníku vystřídalo cca přes 700 účinkujících, kdy všichni účinkující vystupovali bez nároku na honorář, pouze za cestovné.

Za celou tuto již letitou tradici si tento benefiční koncert získal jméno a tradici nejenom v libereckém kraji, ale jeho jméno „Noc s hvězdami“ už v podstatě znají po celé republice.

Takto se z tohoto projektu stal dle slov novinářů jediný pravidelný letní festival popové muziky.

Podmínkou pro účinkování interpretů na této akci je bezpodmínečně zpívání na živo a to buď na halfplayback nebo s muzikanty.

Vstupenky na letošní ročník je možné zakoupit už teď opět za 300,- Kč buď přes společnost Ticketlive ZDE  nebo v den konání přímo na místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…