Benefitka – první all-in benefitní platební karta v České republice

15.05.2017 12:29

Zastaralé papírové stravenky a nepraktické poukazy na benefity. Složité hledání restaurace, ve které „berou stravenky“, vybírání menu v hodnotě stravenky, peněženka přeplněná zmačkanými poukázkami… Je Vám to povědomé? Na tyto problémy už nyní můžete zapomenout - praktickým, jednoduchým a efektivním řešením je platební karta, kterou její tvůrci nazvali Benefitka.

Benefitka – první all-in benefitní platební karta v České republice
Foto: Benefitka
Popisek: Benefitka – první all-in benefitní platební karta v ČR.

Jedna jediná karta nahradí nejen papírové stravenky, ale v případě potřeby také celou řadu dalších zaměstnaneckých benefitů.

Nahradí stravenky…

Příspěvek na stravování patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější zaměstnanecké benefity. Zaměstnavatelé je doposud mohli poskytovat v podstatě jen ve formě nepraktických papírových stravenek. Jejich použití s sebou přinášelo mnoho problémů, od zjišťování, zda restaurace, kam chceme jít, patří do akceptační sítě, po složitou administrativu. Potíže nastaly i ve chvíli, kdy zaměstnanec stravenky ztratil.

Platební karta Benefitka všechny tyto problémy eliminuje. Použít ji můžete všude tam, kde přijímají platební karty, veškeré platby jsou na korunu přesné a v peněžence zabere jen tolik místa, jako každá jiná karta. Pro zaměstnavatele je pohodlná i správa a kontrola, pokud dojde ke ztrátě karty, jednoduše se vystaví nová, na kterou se nevyčerpané prostředky převedou v plné výši. Nestíháte si zajít na oběd? S Benefitkou není problém si oběd online objednat do kanceláře nebo zasedačky. Benefitka samozřejmě zaměstnavatelům umožňuje využít daňové podpory, stejně jako papírové stravenky – jen jednodušší a efektivnější cestou.

…i ostatní benefity

Mnozí zaměstnavatelé své zaměstnance motivují a odměňují i dalšími oblíbenými benefity. Ty se zejména v době, kdy stoupá poptávka po kvalitních a kvalifikovaných pracovních silách, mohou stát i jedním z faktorů, proč na pracovní nabídku kývnout. Vstupy do fitka, poukazy na wellness procedury, příspěvek na nákup potravinových doplňků a mnoho dalších – možnosti jsou skutečně široké.

Nastavení rozsahu a obsahu volnočasových benefitů je s kartou Benefitka rychlé a flexibilní a jde jej kdykoli změnit podle aktuální potřeby. Máte oblíbené sportovní centrum? Žádný problém, s Benefitkou je zcela na Vás, kde příspěvek od zaměstnavatele uplatníte, stačí, aby místo mělo platební terminál. Díky možnostem nastavení získá zaměstnavatel jistotu účelovosti nahraných prostředků a jednoduchá správa zajistí, že má zaměstnavatel i zaměstnanec pod kontrolou, kde jsou benefity využívány.

Spokojení zaměstnanci i zaměstnavatel – díky chytré all in benefitní kartě Benefitka.

www.benefitka.com

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…