Bisnode udělil cenu za informační otevřenost společnosti Cetelem

16.11.2014 19:11

Cenu Bisnode za informační otevřenost za rok 2013 získal nebankovní poskytovatel půjček, společnost CETELEM ČR. Cena Bisnode za informační otevřenost je speciální kategorií prestižní soutěže Nejlepší výroční zprávy České republiky, kterou letos již po jednadvacáté vyhlašuje Sdružení CZECH TOP 100. Na dalších místech se umístil ČEZ, Komerční banka a PPF (řazeno abecedně).

Bisnode udělil cenu za informační otevřenost společnosti Cetelem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto

„Hleděli jsme, jakým způsobem společnost sdílí své principy fungování, řízení a v neposlední řadě hospodářské výsledky a tržní prostředí. Společnost Cetelem prostřednictvím své výroční zprávy za rok 2013 nabídla podhled do struktury společnosti, jejích aktivních plánů i potenciálních vyhlídek. Výstižně poukázala na aktuální fungování jejího trhu i jejího postavení. Široká paleta produktů, která je velmi dobře popsána, uzavírá pomyslné sdělení o fungování firmy a jejích vyhlídkách. Vhled do struktury firmy je umožněn skrze analýzu zaměstnaneckého portfolia, oceňujeme sdílení věkové, vzdělanostní statistiky i délky doby zaměstnání, která otevřeně poukazuje na prostředí uvnitř firmy,“ říká analytik Bisnode Michal Řičař, který je členem odborné poroty, kterou tvoří profesionálové z celé řady oblastí - finanční analytici, auditoři, grafici, umělečtí fotografové, jazykoví, polygrafičtí a komunikační odborníci.

„Informační otevřenost, a to nejen ve výroční zprávě, je alfou a omegou seriózního podnikání. Ze strany podnikatelů a manažerů vnímáme poptávku po ověřování obchodních partnerů a větší informační otevřenosti v obchodním styku. Proto jsme v rámci tradiční soutěže Nejlepší výroční zprávy České republiky ve spolupráci s Bisnode, vytvořili novou kategorii hodnocení výročních zpráv, a to podle informační otevřenosti,“ říká Jan Struž, předseda Sdružení CZECH TOP 100.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…