Bohemia Energy dodává plyn pražské Nemocnici Na Františku

16.02.2014 13:34

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel elektřiny a plynu v České republice, dodává od ledna 2014 zemní plyn Nemocnici Na Františku v Praze 1.

Bohemia Energy dodává plyn pražské Nemocnici Na Františku
Foto: Bohemia Energy
Popisek: Bohemia Energy

„Zvítězili jsme v soutěži formou obálkové ceny, v níž rozhodujícím kritériem byla nejnižší cena. V letošním roce dodáme této významné pražské nemocnici více než 4 tisíce MWh zemního plynu,“ říká Jiří Písařík, jednatel Bohemia Energy.

Předpokládaná hodnota dodávky dle zadávací dokumentace byla 4,5 mil Kč, Bohemia Energy v soutěži uspěla s nabídkovou cenou v hodnotě 3 123 890 Kč.

Kromě Nemocnice Na Františku dodává Bohemia Energy elektřinu či plyn celé řadě dalších významných firem, státních institucí nebo měst a obcí. Mezi zákazníky Bohemia Energy patří například města Brno, Mladá Boleslav či Jablonec nad Nisou. Dalšími zákazníky společnosti s významným odběrem jsou společnosti ORCO, Agrofert Holding, Kostelecké uzeniny, Maso Planá nebo Raiffeisenbank.

O společnosti Bohemia Energy

Bohemia Energy je největším alternativním dodavatelem elektřiny a plynu v České republice. Zákazníkům dodává elektřinu a plyn od samého začátku liberalizace energetického trhu - jako první alternativní dodavatel začala v roce 2006 nabízet elektřinu i domácnostem a plyn posléze v roce 2008.

Bohemia Energy dosáhla během prvních 9 měsíců loňského roku tržeb ve výši 6,5 mld. Kč, což představuje meziroční růst zhruba o 12 procent, a počet zákazníků přerostl hranici 500 tisíc. Spolu se svou sesterskou firmou Slovakia Energy, má nyní skupina Bohemia Energy ve svém portfoliu 700 tisíc zákazníků.

V loňském roce Bohemia Energy koupila České Energetické Centrum a Energetické Centrum Jih a na Slovensku převzala Energetické Centrum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…