Základní suroviny pro výrobu baget se v pekařství PAUL za uplynulých 126 let od jeho založení v podstatě nezměnily – jen mouka, voda, kvasnice a trocha soli. Používáme francouzské mouky typu T65, T80 a T170 s vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Používáme, jen kvalitní přírodní suroviny.
Vedle použití kvalitních surovin dbáme při výrobě baget na dodržení léty prověřených postupů. V pekařství PAUL se nespěchá. Těsto má na vykynutí přesně tak dlouhou dobu, jakou potřebuje. Pečeme v kamenných pecích, a to několikrát denně, aby zákazník dostal své pečivo vždy čerstvé, křupavé a s nezaměnitelnou vůní.
Věděli jste, že 17. října je mezinárodní den chleba? Kupte si u nás bagetu s novou recepturou a oslavte s námi tento den. V období od 1.10. do 16.10. jsme si pro Vás připravili novinku – ochucené bagety! Jakou chuť si zamilujete? Křupavá bageta se sušenými rajčaty a olivami, s vlašskými ořechy nebo se sušenými rajčaty a ementálem. Můžete ochutnat i vícezrnnou bagetu, která je výjimečná tím, že obsahuje rozmanité množství dýňových a slunečnicových semínek, hnědý len, proso či sezam. Také suroviny do těchto speciálních druhů baget musí vyhovět mimořádně přísným požadavkům na chuť i kvalitu. Vysoko nastavenou laťku pekařství PAUL splňuje jen několik málo vybraných dodavatelů. Naším hlavním a nejdůležitějším kritériem je kvalita nikoli cena! Naši zákazníci získají v tomto období na základě předložené slevové poukázky při zakoupení jedné neplněné bagety, druhou zdarma, dle denní nabídky

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
To jako celou EK a vůbec celou EU řídí jeden člověk?
Vy tvrdíte, aspoň jsem si to zde přečetla, že podle vaší frakce by Ursula von der Leyen měla skončit, aby se Brusel vrátil nohama na zem a pracoval pro občany, ne proti nim. To její odvolání ovlivní celé fungování a politiku EU, které, souhlasím s vámi, je třeba změnit?
Další články z rubriky

22:03 MZV: Převzetí části pozůstalosti po Janu Masarykovi
Jan Lipavský převezme ve čtvrtek část pozůstalosti po československém ministru zahraničí Janu Masary…