BusLine přispěl na léčbu malého Daniela z Jablonce nad Nisou

30.08.2013 18:20

Na základě reportáže o malém Danielovi z Jablonce nad Nisou uveřejněné v TV Nova se BusLine připojil k dalším subjektům a lidem, kteří pomáhají nemocnému chlapečkovi v jeho boji s nemocí.

BusLine přispěl na léčbu malého Daniela z Jablonce nad Nisou
Foto: BusLine
Popisek: Dar pro malého Danečka

„Po odvysílání reportáže o nemocném Danečkovi z Jablonce nad Nisou jsem kontaktoval redaktora z TV Nova a nabídl za společnost BusLine pomoc. Původně jsme chtěli zajistit odvoz víček do Brna, ale vzhledem k tomu, že to nabídl již někdo jiný, pomohli jsme formou finančního daru ve výši 39.000 Kč. Nejprve se chtěla podílet pouze společnost, ale po zhlédnutí reportáže se začali přidávat i zaměstnanci, a za to jsem moc rád. Obdivuji Danečkovu maminku, která se za svého synka bije doslova jako lvice. Mnoho z nás z BusLine má také děti, a proto tušíme, čím si paní Trdlová musela projít,“ sdělil Jakub Vyskočil, předseda představenstva společnosti BusLine a.s.

„BusLine se dlouhodobě věnuje charitativní činnosti, sponzorujeme řadu projektů a snažíme se pomáhat tam, kde je to jen potřeba. Neváhali jsme ani v tomto případě, protože pomoc dětem patří mezi tu nejdůležitější,“ doplnil Tomáš Roubiček, generální ředitel společnosti. Do sbírky se připojili i samotní zaměstnanci BusLine. „Když jsme s kolegy viděli, že se naše společnost přidala k této dobré věci, řekli jsme si, že bychom mohli také něco přispět. Vždyť i my máme děti a je nám líto, že ne všechny mají to štěstí být zcela zdravé. Vybrali jsme tedy ještě i další peníze mezi sebou, každý, kdo se připojil, dal tolik, kolik mohl. Přejeme malému Danečkovi co nejvíce štěstí do budoucna,“ sdělil za zaměstnance řidič Petr Němčík ze střediska
v Semilech.

Vybrané finanční prostředky budou použity na léčebný lázeňský pobyt pro malého Daniela, který mu s jeho zdravotním stavem velmi pomáhá. Všichni z BusLine mu drží palce, aby spolu se svojí maminkou bojoval dál a dělal další pokroky, tak jako dosud. „Vzhledem k tomu, že paní Trdlová řešila otázku dopravy do Klimkovic, kde se bude v průběhu září malý Daniel rehabilitovat, velmi rád jsem jí za společnost BusLine nabídl pomoc a do lázní jsme je dnes oba odvezli“, uzavřel za BusLine generální ředitel Tomáš Roubiček.

O společnosti: BusLine a.s. patří mezi nejvýznamnější autobusové dopravce v České republice, provozuje pravidelnou, městskou i zájezdovou dopravu. Disponuje flotilou 480 autobusů s průměrným stářím 6,5 let, zaměstnává na devět set pracovníků. Působí převážně v Libereckém, Královéhradeckém, Ústeckém, Středočeském kraji a rovněž v Jihomoravském kraji. Roční výnosy jsou cca 1 mld. korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…