C.O.T. media zastupuje mediálně Egyptský úřad pro cestovní ruch

13.12.2013 9:43

Společnost C.O.T. media s.r.o. převzala od 1. 12. 2013 na základě uzavřeného kontraktu mediální zastoupení Egyptského úřadu pro cestovní ruch (Egyptian Tourism Authority – ETA) na českém trhu. Od prosince tak zajišťuje PR podporu Egypta jako cílové turistické destinace.

C.O.T. media zastupuje mediálně Egyptský úřad pro cestovní ruch
Foto: 4ever.sk
Popisek: Egypt, ilustrační foto

Cílem spolupráce s vládní organizací ETA je zviditelnění Egypta jako země s pestrou nabídkou turistických produktů a rozsáhlým kulturním a historickým dědictvím. Vydavatelství C.O.T. media získalo tento kontrakt zejména díky svým více než 17letým zkušenostem v oblasti cestovního ruchu. Kromě zajišťování širokého spektra PR aktivit bude jedním z dalších úkolů informovat profesionály a širokou veřejnost o dění v Egyptě na základě ověřených zpráv z Ministerstva turismu Egypta.

Egyptian Tourism Authority (ETA) je vládní organizace, která propaguje Egypt jako turistickou destinaci a podporuje cestovní ruch.

C.O.T. media s. r. o., je odborné vydavatelství, působící v oblasti cestovního ruchu. Další součástí portfolia titulů jsou palubní časopisy a klientská periodika. V současné době vydává 14 tištěných B2B a B2C titulů a klientských časopisů, kongresové a lázeňské katalogy pro agenturu CzechTourism, elektronický zpravodaj pro odborníky v cestovním ruchu a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…