ČD Cargo: Zvýšení bezpečnosti přepravovaného zboží

29.10.2017 13:39

V rámci konference o tarifech a inovacích IFRTR, která se konala 13. října 2017 v Moskvě, bylo podepsáno memorandum o spolupráci mezi ČD Cargo a společností VGP VO ZDT týkající se zvýšení bezpečnosti zásilek přepravovaných nejen po Transsibiřské magistrále.

ČD Cargo: Zvýšení bezpečnosti přepravovaného zboží
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Podpisem tohoto memoranda se ČD Cargo připojilo k dalším subjektům spolupracujícím v rámci projektu Security Train (Ochranný vlak). Ten nabízí zajištění ochrany zásilek po celou dobu přepravy z Číny, Ruska nebo střední Asie prostřednictvím jedné strážní služby až na místo určení v Evropě. Při nepřetržitém monitoringu jsou využívány elektronické plomby a v případě jejich narušení vyjíždí k vlaku zásahová jednotka.

Zásadní je informace týkající se odpovědnosti za přepravené zásilky. Tu za železniční dopravce přebírá již zmíněná společnost. Riziko krádeže při využití této služby je však minimální.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…