ČD: Půjčte si kolo a vyzkoušejte přímé spojení z Karlových Varů do Horního Slavkova-Kounice

28.04.2016 7:33

V sobotu 30. dubna poprvé v letošním roce vyjedou osobní vlaky na trati do Horního Slavkova-Kounice. Vlaky pojedou na objednávku Karlovarského kraje vždy o sobotách a nedělích až do 4. září.

ČD: Půjčte si kolo a vyzkoušejte přímé spojení z Karlových Varů do Horního Slavkova-Kounice
Foto: red
Popisek: ČD - logo

„Pojede přímý ranní vlak z Karlových Varů a odpolední spoj zpět. Z Karlových Varů bude odjezd v 8:00 a do Horního Slavkova vlak přijede v 8:55. Zpět z Kounic se bude vlak vracet v 18:00 a příjezd na karlovarské horní nádraží bude v 18:57,“ upřesnil Vladimír Omelka, ředitel Regionálního obchodního centra Českých drah v Karlových Varech. V úseku Horní Slavkov-Kounice – Krásný Jez a zpět pojedou přes den 4 páry vlaků jako přípoje na a od vlaků dopravce GWTR.

Z Horního Slavkova-Kounice lze naplánovat řadu pěších túr i cyklovýletů. Bicykly je možné půjčit si v půjčovně kol ČD přímo v Karlových Varech. K dispozici jsou trekingová nebo horská kola v dámské i pánské verzi, včetně dětských kol a elektrokol. V půjčovnách v Karlovarském kraji nabízejí České dráhy koloběžky a přívěsný vozík za kolo pro děti i dětské sedačky na kolo. Výhodná je i cena výpůjčného. Poskytují se slevy pro držitele In Karty ČD a jízdenek EgroNet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

10:17 Úřad vlády: Vláda schválila další podporu obnovitelných zdrojů a jmenování ředitele Vojenského zpravodajství

Příprava výstavby obnovitelných zdrojů energie ve vybraných lokalitách by v Česku neměla trvat déle …