ČEZ Distribuce: Do Jedličkova ústavu v Liberci přijel Ježíšek již podvanácté

31.12.2019 14:03

Také letos nezapomněl Ježíšek z ČEZ Distribuce na své kamarády v libereckém Jedličkově ústavu. Každoročně mu klienti ústavu napíšou svá přání a on jim je bezezbytku splní. I letos se za Ježíška přestrojilo na čtyřicet zaměstnanců ČEZ Distribuce. Letošní již dvanáctá vánoční návštěva přivezla do Liberce spoustu splněných přání.

ČEZ Distribuce: Do Jedličkova ústavu v Liberci přijel Ježíšek již podvanácté
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Mezi nejčastější splněná přání patřilo letos ložní prádlo, ale také například dámská či pánská kosmetika, poukázky na knihy i poukázky do módních obchodů, nechybělo ani přání v podobně šály Slovan Liberec nebo MP3 přehrávač.

Jedličkův ústav v Liberci poskytuje ve sjednaném rozsahu potřebné sociální služby dětem, mládeži a dospělým osobám s tělesným a mentálním postižením (případně v kombinaci dalších zdravotních znevýhodnění od tří let věku), kteří jsou závislí na podpoře a péči jiné osoby. „Za celoroční podporu ČEZ Distribuce a jejich zaměstnanců jsme velmi rádi. Letos u nás byli již po dvanácté, a to jistě můžeme považovat za pevné partnerství,“ dodává Vladimír Ptáček, ředitel Jedličkova ústavu v Liberci.

Tradiční setkávání klientů libereckého Jedličkova ústavu a zaměstnanců ČEZ Distribuce má počátky v roce 2008, kdy ho odstartoval dobrovolnický den Čas pro dobrou věc, kterou Skupina ČEZ každoročně pro zaměstnance pořádá. Jeho účastníci se tehdy rozhodli, že budou ústavu pomáhat i nadále, a hlavně se pravidelně setkávat s jeho klienty. Společně tak v minulých letech již navštívili ústeckou či děčínskou zoologickou zahradu nebo se plavili lodí po Labi. Dále také třeba poznávali Ústí nad Labem, přičemž velkým zážitkem byla pro všechny cesta tam a zpět lanovkou na Větruši a také putování tamním malým bludištěm. Nechyběla ani návštěva zámku ve Velkém Březně s prohlídkou za asistence samotných princezen. Zatímco v létě tak Liberečtí jezdí do Děčína, v zimě je tomu právě naopak. Proto i letos dorazili zástupci ČEZ Distribuce do Liberce s autem, jehož kufr byl zaplněn dárky.

Více o ČEZ Distribuce ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…